Veldsink Pensioen

Piet Heinstraat 37-39

4461 GL Goes

 

 

0113-251085

info@veldsinkpensioen.nl Bekijk website

Drieklank pensioenairs is in 2019 overgenomen door Veldsink Advies en gaat verder onder de naam Veldsink Pensioen. Wij voorzien onze klanten van advies en bemiddeling op pensioengebied. Maatwerk én kwaliteit in pensioendienstverlening is waar wij voor staan.

Daarnaast verzorgt Veldsink Pensioen ook de communicatie richting werknemers. Zo kan er gekozen worden voor een presentatie voor alle medewerkers of voor individuele gesprekken waarin de pensioenregeling wordt uitgelegd.

Een goede pensioenregeling is van groot belang! Wist u dat pensioen de meest gewilde secundaire arbeidsvoorwaarde is? Voor het behouden en motiveren van uw werknemers maar ook bij het aantrekken van nieuw personeel kan pensioen een belangrijke rol spelen.

Om een bewuste en juiste keuze te kunnen maken is het belangrijk om een professioneel en gedegen advies in te winnen.

Veldsink Pensioen is met haar jarenlange ervaring op pensioengebied de juiste partij om te zorgen voor een vertaalslag van uw wensen naar een overzichtelijk en betaalbaar pensioen.

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Zeeland ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:
klik dan hier