Business Kring

 

NIEUW! Business Kring Zeeland

De afgelopen jaren zijn in andere regio’s in ons netwerk diverse Business Kringen gestart. Deze succesvolle formule wordt vanaf augustus 2021 ook in Zeeland opgezet.  Heeft u interesse om aan te sluiten en zo uw netwerk uit te breiden en te verdiepen, wij horen u graag! Stuur een mail naar:  info@businessnetwerkzeeland.nl

Als lid van Business Netwerk Zeeland heeft u recht op deelname aan de Business Kring. Een Business Kring is een speciale groep bedrijven die elkaars ambassadeur zijn en zorgen voor doorverwijzingen en aanbevelingen.

Werkwijze Business kring

Eén keer per maand (10x per jaar) komt een Business Kring bij elkaar middels een lunchsessie, iedere keer georganiseerd door een ander bedrijf en door de directie van Business Netwerk Zeeland begeleid. De gastheer/vrouw krijgt vijftien minuten om te vertellen over hun bedrijf en ontwikkelingen. Per maand staat één thema centraal en volgt er een inleiding van het thema door een inleider: deze persoon komt uit het netwerk en beschikt over vakkennis van het betreffende thema. Na de inleiding volgt een interactieve discussie. Vervolgens krijgt iedere deelnemer de gelegenheid om de laatste ontwikkelingen te delen. Ook hier worden concreet contacten en -warme- ingangen met elkaar besproken.

Een Business Kring bestaat dus uit een groep tussen de 15-20 personen (decision makers). De bedoeling is  om met elkaar kennis te delen en leads te genereren. Door regelmatig samen te komen en te zorgen voor wederzijdse verdieping ontstaat een teamgevoel om elkaar verder te helpen. Een Kring bestaat uit decision makers van (middel)grote bedrijven. Dit maakt een Business Kring krachtig en effectief. Tevens zit er slechts één bedrijf per branche in een Business Kring zodat er geen concurrentie in een kring ontstaat hetgeen maakt dat er vrijuit gesproken kan worden over opportunities. Hoewel commitment gevraagd wordt qua aanwezigheid, zit er geen dwingend karakter aan het generen van de leads.

Deelname aan een Business Kring is een bijzonder recht maar kent ook plichten. Aanwezigheid wordt verwacht en actieve deelname is gewenst. Alleen dan kan een Business Kring komen tot resultaat. Business Kring leden investeren dus tijd in elkaar om meer business te genereren door beter te weten wat andere leden nodig hebben. Ze sturen elkaar informatie en artikelen over relevante onderwerpen. Zijn referent voor elkaar en verwijzen elkaars bedrijven door. Tevens nodigen ze elkaar uit voor interessante evenementen. Waar mogelijk promoten ze elkaar in de wederzijdse nieuwsbrieven.

INFORMATIE & AANMELDEN

Wilt u structureel en strategisch met een beperkte groep uw netwerk uitdiepen en gebruik maken van elkaars kennis en mogelijkheden? Stuur dan een email naar info@businessnetwerkzeeland.nl en vraag naar de voorwaarden van deelname.

Bekijk hier de verschillende mogelijkheden met betrekking tot het lidmaatschap. Mocht u nog meer informatie willen neemt u dan contact met ons op. Wij horen u graag!

Steven Corijn
06-24457540

Albert Besuyen
06-33961084

Wouterien Dees
06-13529884

Marjan van Berkel
06-46636593

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Zeeland ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:
klik dan hier

Ook lid worden van Business Netwerk Zeeland?

Vul het onderstaande formulier in, en wij nemen binnenkort contact op.