Over ons

Business Netwerk Zeeland (BNZ) faciliteert een regionaal zakenplatform voor aangesloten bedrijven en organisaties in de regio Zeeland. Doelstelling is om bedrijven en organisaties (vanaf 10 medewerkers) met elkaar te verbinden, waardoor leads en new business voor partners en leden gegenereerd worden.

Met het motto “als netwerken om business draait…!” streven wij naar het stimuleren van onderlinge business tussen bedrijven binnen het netwerk. Het delen van kennis en ervaring ten behoeve van economische stimulering en maatschappelijke betrokkenheid in de regio is eveneens een belangrijke doelstelling.
De visie van BNZ is gebaseerd op de wens om bedrijven en organisaties onderling succesvoller te laten samenwerken. Door binnen het netwerk van BNZ elkaar te ondersteunen – door o.a. het delen van kennis, kunde en netwerk – bevordert BNZ van onderlinge business tussen bedrijven binnen het netwerk. Ook het delen van kennis en ervaring ten behoeve van economische stimulering en maatschappelijke betrokkenheid in de regio Zeeland behoort tot onze missie!

 

Aansluiting bij Business Netwerk Zeeland

Van Business Netwerk Zeeland (BNZ) wordt u lid of kringlid (=lidmaatschap inclusief deelname aan een Business Kring).

BNZ events

BNZ organiseert met grote regelmaat diverse business-events waar ondernemers en bestuurders elkaar ontmoeten. In een informele setting maakt u kennis met collega-ondernemers en bestuurders uit uw regio. Een interessante manier om uw relatie netwerk te vergroten en te intensiveren. Bekijk de agenda voor ons actuele programma. BNZ ondersteunt actief in het leggen van nieuwe contacten en het verder professionaliseren, versterken en vergroten uw zakelijk netwerk.
 

BNZ website en communicatie

U wilt de juiste doelgroep op de juiste manier bereiken? Uw omzet verhogen? Opvallen in de markt? Communiceren in de taal van uw klanten? Als lid van BNZ heeft u deze mogelijkheid! U kunt gebruik maken van onze online communicatie-tools. Zo kunt u bijvoorbeeld nieuwsitems aanleveren voor publicatie op de website en/of de maandelijkse nieuwsbrief. BNZ communiceert naar een grote, diverse zakelijke doelgroep.

Bekijk hier de verschillende mogelijkheden met betrekking tot het lidmaatschap. Mocht u nog meer informatie willen neemt u dan contact met ons op. Wij horen u graag!

Steven Corijn
06-24457540

Albert Besuyen
06-33961084

Wouterien Dees
06-13529884

Marjan van Berkel
06-46636593

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Zeeland ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:
klik dan hier

Ook lid worden van Business Netwerk Zeeland?

Vul het onderstaande formulier in, en wij nemen binnenkort contact op.