Telecom & Security Zeeland BV

Amundsenweg 15
4462 GP Goes

Communicatielaan 25
4538 BV Terneuzen

088-205 1100

info@ts-zld.nl Bekijk website

Telecom & Security Zeeland is een erkend Borg Beveiligings- en Branddetectiebedrijf. We ontwerpen iedere beveiligingsinstallatie naar uw wensen, rekening houdend met alle voorschriften en wettelijke eisen. Wij dragen tevens zorg voor certificering voor de verzekering.

Zakelijk:
Telecom & Security Zeeland is uw CIBV gecertificeerde partner voor telecom, security en branddetectie. Netwerkbekabeling door middel van glasvezel hebben wij in eigen beheer. We bieden een totaalpakket voor iedere situatie, inclusief 24/7 service.

Particulier:
Telecom & Security Zeeland levert niet alleen beveiligingsinstallaties voor bedrijven en winkels, maar ook professionele alarmsystemen voor woonhuizen. U kunt dus ook privé rekenen op onze kwaliteit en 24/7 service. Al onze alarmsystemen worden perfect weggewerkt en zijn zeer gebruikersvriendelijk. Ons bedrijf is onder andere gecertificeerd voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Zeeland ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:
klik dan hier