Landgoed Twistvliet

Koningin Emmaweg 4

4354 KC  Vrouwenpolder

0118-594757

landgoed@twistvliet.nl Bekijk website

Van statige buitenplaats tot Landgoed Twistvliet

De naam Twistvliet is een samenvoeging van Twist = vlucht en vliet = terp. Vroeger was Twistvliet een statige buitenplaats. Later werd het gebruikt als boerderij. Tegenwoordig is het Landgoed in oude luister hersteld en wordt het gekenmerkt door de Engelse/Schotse stijl.

Stallen omgebouwd tot landhuizen

In de vroegere stallen zijn een aantal vakantiewoningen geherbergd. Deze zijn sfeervol en landelijk ingericht en van alle gemakken voorzien. Het erf wordt omringd door landerijen en waterpartijen. In dit gebied hebben wij vrijstaande cottages te huur. Er is ook een mogelijkheid om boven de koetsen te slapen. Hier zijn twee tweepersoonsbedsteden gebouwd die te huur zijn.

Bruiloften en partijen

Verder is er op Twistvliet ruimte genoeg voor een onvergetelijke bruiloft of een bijzonder familiefeest of bedrijfsfeest. Alles zal tot in de puntjes verzorgd zijn! Ons landgoed bestaat uit een boerderij met luxe vakantiehuizen en restaurant.

Volop activiteiten

Overnachten in de vakantiehuizen is te combineren met het gebruik van landelijke vakantieactiviteiten en cursussen, zoals het mennen met paard en koets, landrover driving in ons eigen parcours en de aanwezige catering-faciliteiten. Wij zijn zeer ervaren in het organiseren van bijeenkomsten, partijen, bruiloften in een fraaie landelijke ambiance.

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Zeeland ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:
klik dan hier