Floor Foods BV

Columbusweg 50

4462 HB Goes

 

0113-406011

office@floorfoods.nl Bekijk website

Floor Foods bestaat uit  Floor 2.0 Goes Shop en Floor Foods BV. Snaqs is een merk van Floor Foods bv.

Met passie en trots, produceren, importeren en verkopen wij wereldproducten aan u als klant. Niet voor niets is onze shop Goes in 2020 verkozen tot de Top-5 van Nederland. Innovatie, kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn onze speerpunten. Samen met een gepassioneerd team zorgt Florus Zwartbol dagelijks voor de mooiste kwaliteitsproducten.

Floor winkelbedrijven dateert uit 2002 en omvat een landelijke formule van winkels in Zuid Holland, Zeeland en Flevoland. In 2018 is het grootste deel van de formule verkocht aan zelfstandige eigenaren. Het paradepaardje Floor 2.0 Goes is het uithangbord van de formule en bevat vele innovatieve aspecten zoals duurzame verpakkingen, semi-zelfbediening, 100% pinwinkel en vele technische snufjes om u als klant van alle lekkere informatie te voorzien.

Snaqs zijn ontstaan vanuit de persoonlijke zoektocht van Florus Zwartbol naar smaakvolle snacks. Vernieuwing en ondernemerschap vormden de drijfveren voor deze queeste. Reizen naar Azië, het proeven van lokale gerechten en gesprekken met plaatselijke koks en ondernemers vormden de inspiratiebron voor de verrassende hapjes van Snaqs. Het assortiment van Snaqs bevat heerlijke producten op basis van groenten, fruit, zeewier, rijst en noten. Van zeewiercrackers en gepofte rijsthapjes tot crunchy groente- en fruitsnacks. Lekker als tussendoortje, op de borrelplank en als ingrediënt voor bijzondere gerechten!

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Zeeland ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:
klik dan hier