De Zeeuwse Alliantie Notarissen

Park Veldzigt 1

4336 DR Middelburg

0113-232520

info@dezeeuwsealliantie.nl Bekijk website

Welkom bij De Zeeuwse Alliantie. Dé Netwerknotaris in Goes en Middelburg.

Sinds januari 2023 heeft Paul Platier van voormalig Trias Notarissen zich aangesloten bij De Zeeuwse Alliantie, gevestigd in Goes en Middelburg. Door de aansluiting van Paul Platier en zijn medewerkers bij ons notariskantoor is de dienstverlening voor de cliënten van De Zeeuwse Alliantie uitgebreid. Onze maatschap De Zeeuwse Alliantie bestaat inmiddels uit 6 notarissen. Met het oog op de toekomst is de aansluiting voor beide kantoren een waardevolle stap.

Notarissen en medewerkers over de samenwerking. “Met de komst van Paul Platier en zijn medewerkers verstevigen wij de continuïteit en slagkracht van ons kantoor. Een toevoeging van kennis en kunde. En als altijd staan we voor klantvriendelijkheid, persoonlijke aandacht, kwaliteit en maatwerk.”

Wij staan altijd voor je klaar om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen. We staan je graag bij met gedegen advies en we wijzen je graag op juridische valkuilen die je zelf nooit had ontdekt.

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Zeeland ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:
klik dan hier