CompanyCure Bedrijfsovername BV

Edisonstraat 12

3261 LD  Oud-Beijerland

06-24457540

info@companycure.nl Bekijk website

Teamwerk bij uitstek. Dat is de basis van elke succesvolle transactie. Bij CompanyCure Bedrijfsovername B.V. kennen we het veld van M&A-adviseurs, corporate finance, advocaten, fiscalisten, accountants, banken en andere betrokkenen. En zij kennen ons. Als ervaren sparring partner of betrokken partijadviseur. In uiteenlopende rollen zorgen we voor een goede match en vlekkeloze afwikkeling. Van due dilligence, informatiememorandum, geheimhoudingsverklaring, intentieverklaring, tot financiering en daadwerkelijke dealmaking. Wij hebben ervaring met allerlei typen transacties, zoals management buy-ins en buy-outs, werknemersparticipaties, activa-passiva transacties, (informal) investments.

Vele ondernemers hebben dan ook inmiddels de weg naar CompanyCure Bedrijfsovername B.V. gevonden. Sinds 2008 ondersteunt het bedrijf tientallen ondernemers, bedrijven en instellingen op het gebied van bedrijfsovername, strategie en organisatie. “Zij komen bij CompanyCure, doordat ze vanwege een bepaalde situatie met een uitdaging te maken hebben. En ze zoeken een oplossing. En dán zijn we op ons best, waarbij waardetoevoeging centraal staat,” aldus Steven Corijn, oprichter van het bedrijf.

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Zeeland ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:
klik dan hier