Bouwgroep Peters BV

Grenadierweg 21

4338 PG Middelburg

0118-616616

info@bouwgroep-peters.nl Bekijk website

Bouwgroep Peters in Middelburg is één van de grootste bouwbedrijven in Zeeland. Wij bouwen, verbouwen, renoveren, restaureren en ontwikkelen veel diverse projecten. Bouwgroep Peters staat voor vakmanschap en kwaliteit. Als bouwteampartner investeren we in langdurige samenwerkingen met onze partners. We pakken de projecten van begin tot eind samen op en gaan voor het best mogelijke resultaat. We zijn klantgericht, betrouwbaar, recht door zee en ambitieus. Maar naast grote en uitdagende projecten, realiseren we ook graag kleine werken. Wij hebben ruime ervaring in alle bouwsectoren.

Bouwgroep Peters B.V. is niet alleen een uitstekende en betrouwbare partner tijdens het bouwproces, maar zeker ook in de voorbereidingsfase van een nog te realiseren project. Het samenwerken in bouwteamverband met opdrachtgever, architect en overige adviseurs, met als doel een optimale beheersing van het bouwproces ter wille van een optimaal product te behalen, is voor onze medewerkers steeds opnieuw een uitdaging. Maar ook schuwen wij concurrentie niet. Menigmaal bleek de Bouwgroep de laagste inschrijver bij een (Europese) aanbesteding. Als hoofdaannemer hebben wij de deskundigheid in huis op zowel organisatorisch, kostentechnisch als uitvoeringstechnisch gebied.

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Zeeland ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:
klik dan hier