AERS Groep

Draaibrug 74

4527 PE  Aardenburg

0117-452565

info@aers.nl Bekijk website

Als zelfstandig familiebedrijf zijn we bijna 100 jaar oud! Vanaf uit 1927 zijn we uitgegroeid tot een volwaardige en complete energieleverancier. Van het uitventen van bussen lampenpetroleum in Oostburg en omgeving, tot het plaatsen van elektrische oplaadzuilen in Polen. Van “De Automaat” in Oostburg, tot een hagelnieuwe complete truckstop met minimarket & restaurant waar je ook waterstof kan tanken, in Zeebrugge Haven. De Aers Groep bestaat momenteel uit vier bedrijven: Aers Olie, Aers Energy, Aers Retail en Aers Lubricants.

AERS Groep is duurzaam in beweging. Autogebruikers kennen AERS van de ESSO benzinestations in Zuidwest Nederland en/of de elektrische oplaadzuilen van AERS Energy. Proactief spelen wij in op de energietransitie met o.a. fossielvrije brandstoffen en klant specifieke oplossingen. Wij trachten onze planeet schoner achter te laten als dat we hem hebben aangetroffen, door iedere dag een (kleine) stap te zetten die daaraan bijdraagt.

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Zeeland ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:
klik dan hier