Informeel ‘Dineren met Directeuren’ op dinsdag 18 juni 2024 bij Terras Nr 49  te Driewegen (inclusief wijnproeverij)

Op dinsdag 18 juni  2024 van 17.30 -21.30 uur organiseert Business Netwerk Zeeland (BNZ) een informele, gezellige ‘Dineren met Directeuren’. Deze keer zijn we te gast in het Pittoreske Driewegen bij het zeer gastvrije Terras Nr 49 van eigenaren Erik en Laura Schneider aan de Schoondijksedijk 49, 4438 AE  in Driewegen (Zuid-Beveland).

 

De eerste helft van het jaar sluiten we af met een gezellig informeel ‘Dineren met Directeuren’ op een unieke locatie in de Zak van Zuid-Beveland. Gelegen aan de mooie bloemendijken van Zuid-Beveland. Er zijn géén monumenten, géén winkels en er is géén haven. Maar wél een prachtige locatie: een oase aan gezelligheid, gastvrijheid en een groep van culinaire wijnvrienden met een uit de hand gelopen hobby. Deze groep bestaande uit: Peter (vinoloog en werkt bij een wijnhandel), Frans (docent en vroeger meester-kok culinair gilde) en Antoine (interim-manager, beschikt over een internationaal wijnbrevet en is fervent inkoper tijdens trips). Zij nemen ons mee in een avond vol gezelligheid waar plezier en netwerken hand in hand gaan.

 

Terras Nr 49 is gelegen aan één van de bloemendijken (Schoondijksedijk 49) in het dorpje Driewegen. Parkeren kunt u gratis op het terrein, aan de dijk of bij het voetbalveld van Driewegen aan de Smitsweg 24A (postcode 4438 AH).

 

 

PROGRAMMA

In samenwerking met Terras Nr 49 wordt u een gezellige, informele Dineren met Directeuren aangeboden waarvan u met decision-makers van diverse bedrijven uit de regio kunt genieten.

17.30 -18.00 uur: Inloop & ontvangst met welkomstdrankje
18.15 -18.30 uur: Welkomstwoord door organisatie & Terras 49 en de Culinaire Vrienden

18.30 –21.20 uur Wijnproeverij (doorlopend) inclusief diner

19.15 -19.30 uur: Introductie nieuwe leden
19:30 -21.30 uur: Vrij programma en netwerken

 

 

AANMELDINGSVOORWAARDEN

Deze informele ‘Dineren met Directeuren’ is exclusief opgezet voor leden van Business Netwerk Zeeland. U ontvangt ná aanmelding een bevestiging tot deelname. Zonder deze bevestiging is het niet mogelijk deel te nemen. LET OP: u mag één introducé gratis meenemen. Op deze wijze heeft u de gelegenheid om een (netwerk)relatie te ontmoeten tijdens een lunch en kunt u ook deze introduceren in het netwerk van BNZ. Wel dient de directie van BNZ akkoord te geven inzake de introducé. Uw introducé dient een beslissingsbevoegde te zijn van een organisatie met > 10 medewerkers en dient de intentie te hebben om zich aan te sluiten bij het BNZ netwerk. Ook is het afhankelijk van de branche waarin de introducé actief is. U kunt uw introducé afstemmen met Albert en/of Wouterien. De directie van Business Netwerk Zeeland behoudt zich het recht voor om aanmeldingen niet te accepteren. Bij aanmelding conformeert u zich aan de algemene voorwaarden van Business Netwerk Zeeland. Deze vindt u op onze website www.businessnetwerkzeeland.nl

 

Tip: indien u optimaal uw tijd wilt gebruiken, maak dan bijvoorbeeld vóóraf een afspraak ter plaatse op 18 juni in Driewegen met een mede-lid. Een uitstekend moment om één-op-één elkaar beter te leren kennen!

 

Tot dinsdag 18 juni!

 

Aanmelden deelname informele ‘Dineren met Directeuren’ in Driewegen (Zak van Zuid-Beveland) bij Terras Nr 49