Prachtige West-Zeeuws-Vlaamse kust decor voor verbindende Business Walk & Diner op dinsdag 28 juni!

Van d’ Ee tot Hontenisse, van Hulst tot aan Cadzand’ luidt de tekst van het Zeeuws-Vlaams volkslied. Niet in Cadzand, maar in ‘Bresjes’ (Breskens) aan het strand, vindt op dinsdag 28 juni 2022 de Business Walk & Diner van Business Netwerk Zeeland (BNZ) plaats van 16.00-20.30 uur (inloop vanaf 15.30 uur). Met een combinatie van een heerlijke, sportieve walk op het unieke natuurpark Waterdunen én een heerlijk drie-gangendiner bij Loods Tien, zijn alle ingrediënten voor een geslaagde en nuttige netwerkontmoeting aanwezig voor de leden van BNZ.

 

Zeeland is prachtig! Zeker ook de stranden aan de West-Zeeuws-Vlaamse kust. Het belooft een verbindende namiddag/avond te worden in Breskens. ‘Met de sportieve ‘walk’ verbinden we de deelnemers in kleine groepjes met thema’s die de ondernemers bezighouden. Daarbij is het belangrijk dat de leden die elkaar nog niet zo goed kennen, juist de gelegenheid krijgen om elkaar beter te leren kennen. Daar zorgen wij als BNZ voor. In Coronatijd hebben we ervaren dat samen wandelen in de buitenlucht een uitstekende manier kan zijn om met elkaar te sparren en van gedachten te wisselen. En met daarna een heerlijk drie-gangen diner aan het Zeeuwse strand, is ontspanning en netwerken gegarandeerd’, aldus Albert Besuyen en Wouterien Dees die samen met Marjan van Berkel en Steven Corijn voor de organisatie zorgen.

 

 

 

Het programma van de Business Walk & Diner ziet er op 28 juni als volgt uit:

15.30-16.00 uur: ontvangst bij Natuurpark Waterdunen (op de parkeerplaats Slikkenburgseweg) door BNZ

16.00-17.00 uur: vertrek in groepjes wandelroute Zeekraalroute

17.00-17.15 uur: aansluitend drankje bij Loods Tien

17.30-20.30 uur: netwerkdiner bij Loods Tien

 

U dient zich voor deelname verplicht aan te melden. Uiteraard zijn we deels afhankelijk van de weergoden, maar we gaan uit van mooi weer. Het is dan ook aan te raden om gepaste, informele kleding te dragen inclusief gemakkelijke (loop)schoenen. Bij ‘nat’ weer wordt de gehele bijeenkomst binnen gehouden bij Loods Tien. Dit zal dan via de groepsapp BNZ aangegeven en gecommuniceerd worden.

 

Introducés welkom!

De bijeenkomst is speciaal voor leden van Business Netwerk Zeeland. Introducés (bedrijven/organsiaties met > 10 medewerkers die overwegen lid te worden) kunnen zich aanmelden of aangedragen worden door bestaande leden en na accordering voor deelname vanuit BNZ worden zij toegelaten. Er is ruimte voor maximaal vijf introducés. Voor introducés is de bijdrage aan deze bijeenkomst € 85,- euro. Indien de introducé na afloop lid wordt, dan wordt dit bedrag verrekend.

 

Over Natuurpark Waterdunen:

Waterdunen is een uniek natuur- en recreatiegebied van 350 hectare aan de West-Zeeuws-Vlaamse kust. Hier heeft het getij de hoofdrol. Wandel over de paden en de bruggen en kom dichtbij de vogels die hier rusten, eten en broeden. In Waterdunen komt het samenspel tussen water en land tot uitdrukking. Waterdunen is een icoon voor Zeeland en het bewijs dat Zeeland vandaag de dag anders met water omgaat. Waterdunen is een deltawerk. Maar wel anders dan de deltawerken die we kennen als grote werken die Zeeland beschermen tegen het water. Waterdunen combineert natuur, recreatie en getijdenwerking in een innovatieve kustversterking met veiligheid als randvoorwaarde.

 

Over Loods 10:

Loods Tien is een pareltje aan de kust van Zeeuws-Vlaanderen. Op een van die mooiste plekken aan de Zeeuwse stranden vind je Strand Loods Tien, een hippe strandtent en een interieur waar je direct verliefd op wordt. Net buiten Breskens, met zicht op de skyline van Vlissingen en de vuurtoren. Ongedwonen, toegankelijk en met heerlijke food & drinks!

 

 

Loods Tien – Nieuwesluisweg 50 – 4511 RE Breskens

PS: kunt u niet meedoen aan de Business Walk, maar wel aan het netwerkdiner? Dan bent u ook van harte welkom. Laat dit dan even weten bij de aanmelding via het kopje ‘opmerkingen’.