ONLINE BNZ kennisledenquiz 2021 op woensdag 10 maart: QUIZ + BORREL!

VERPLICHT AANMELDEN AUB!

Doe mee, leer je mede-leden van Business Netwerk Zeeland (beter) kennen en win leuke prijzen! Meld je (verplicht) aan en vergeet niet het adres te noemen waar je je borrelpakket wenst te ontvangen!

 

Beste lid,

Voor de leden van Business Netwerk Zeeland organiseren organiseren we een speciale online BNz Kennisledenquiz 2021 voor en óver onze leden van het netwerk. Vanwege Corona uiteraard online! U kunt als lid zelf uw vragen indienen!

 

We nodigen u dan ook van harte uit om op WOENSDAG 10 MAART 2021 van 16:30 tot 18:00 uur deel te nemen aan deze Kennisledenquiz 2021.

 

 

Kennen we elkaar eigenlijk wel (voldoende)? Dit is de centrale vraag die we tijdens deze ONLINE bijeenkomst stellen. Vragen over leden, hun bedrijven en wellicht nieuwe activiteiten in 2021. Verbindingen maak je pas als je elkaar kent. We gaan van 16.30-18.00 uur kennis toetsen in deze gezellige BNZ-KENNISLEDENQUIZ!

 

Hoe werkt het? Je ontvangt van BNZ de ZOOM link. Via Kahoot wordt je kennis getoetst over de partners/leden van Business Netwerk Zeeland. Uiteraard is er na iedere vraag ruimte voor een toelichting door de betreffende persoon/bedrijf. Er is gelegenheid tot maximaal 25 kennisvragen over partners/leden. Mocht je zelf een vraag hebben die je aan de orde stelt, neem dan even contact op.

 

 

Het programma ziet er woensdag 10 maart als volgt uit:

16.15 uur: Digitale inloop
16.30 uur: Welkom en nieuws Business Netwerk Zeeland
16.45 uur: Uitleg en Quiz met intermezzo’s
17.45 uur: Prijsuitreiking
18.00 uur: Afronding

 

In het kort de spelregels:

-Door opkomst dient microfoon tijdens quiz UIT te staan
-Buiten de laptop is ook een smartphone/Iphone nodig. Download de Kahoot app of gaan naar www.kahoot.it. Hierop kun je inloggen voor deelname aan de quiz.
-Er zijn 25 vragen in totaliteit. Aan het eind ontvangt de winnaar de eerste prijs. Ook is er een prijs voor de nr. 2 en 3.

 

PRIJZENPAKKET!

1e PRIJS: DINERBON voor 4 personen t.w.v. 250,- euro (te besteden bij een horecalid BNZ naar keuze!)
2e PRIJS: Prachtige maatoverhemd
3e PRIJS: Leuk wijnpakket

 

LET OP: U DIENT VOOR HET BEZORGEN VAN HET BORRELPAKKET UW adres voor bezorging te vermelden bij het aanmelden (onder opmerkingen).

 

Kortom, doe gezellig mee op woensdag 10 maart 2021 van 16.30 tot 18.00 uur. Aanmelden is verplicht. Na aanmelding ontvang je de aanmeldlink en eventuele overige instructies.

Tot 10 maart!

 

HIERONDER AANMELDEN!

Aanmelden ONLINE Kennisledenquiz 2021 Business Netwerk Zeeland op woensdag 10 maart van 16.30-18.00 uur

 

 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.