Ondernemerspodium 2022 op woensdag 12 oktober (inloop vanaf 16.30 uur)

Naar het aanmeld formulier!

 

 

Op woensdag 12 oktober a.s. houden we – zoals aangegeven op de groepsapp – het jaarlijkse ondernemerspodium inclusief een walking diner vanuit Business Netwerk Zeeland. Met interessante sprekers, netwerken en heerlijk diner in het Zeeuwse Kamperland. Aanvang is om 17.00 uur met vanaf 16.30 uur de inloop. Locatie is bij BNZ-lid Restaurant Amable aan de Veerweg 76, 4493 AT te Kamperland.

(NB: Parkeren kan bij de begraafplaats aan de Veerweg en bij de kerk ‘De Ark’ aan de Veerweg 100 in Kamperland. Ook mag u gratis parkeren in de straat.)

 

Op deze locatie wordt een mix van (Zeeuws) ondernemerschap de inzet van een interessant podium met een interessant programma. Het centrale hoofdthema is economie & innovatie. Naast de verschillende sprekers, blijft het netwerken ook in deze editie centraal staan en hebben de leden de mogelijkheid om zich interactief te mengen in de diverse discussies.

 

Foto: Ondernemer Florus Zwartbol van Floor Foods tijdens het Ondernemerspodium BNZ van 2021

 

Tijdens dit podium zijn er drie interessante sprekers: Luc Aben van Van Landschot Kempen, Erwin Dingemanse van Bever Innovations en Jacqueline Zuidweg van Zuidweg & Partners.

 

Programma op 12 oktober:

16:30 uur: Inloop

17:00 uur: Opening en start Ondernemerspodium met als thema Economie & Innovatie

17:10 uur: Beleggingsspecialist Luc Aben van BNZ-lid Van Landschot is sinds 2012 hoofdeconoom en deelt ons zijn visie op de huidige economie en markten, waarbij hij zal ingaan op de economische ontwikkelingen en de vertaling ervan naar beleggingsbeleid.

17.40:   Korte pauze met hapje/drankje

17.50: Commercieel directeur Erwin Dingemanse van BNZ-lid Bever Innovations is verantwoordelijk voor de commerciële ontwikkeling van het bedrijf uit Zierikzee. Het bedrijf bewandelt zich o.a. op de benzine-retailmarkt en Dingemanse neemt ons mee in de wijze waarop het bedrijf de markt bewerkt op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden.

18:20 uur: Korte pauze met hapje/drankje

18:30 uur: Oprichtster Jacqueline Zuidweg van Zuidweg & Partners is jarenlang actief in de schuldhulpverlening voor ondernemend Nederland én Zakenvrouw van het jaar 2012. Haar enthousiasme over het ondernemerschap, de financiële educatie van kinderen en de combinatie ondernemerschap en gezin, werkt aanstekelijk. Zij deelt haar visie op economische innovatie vanuit een andere invalshoek, waarbij haar genoemde expertise een belangrijke rol speelt.

19:00 uur: Slotdiscussiepanel van de sprekers met een interactieve, Zeeuwse terugblik, samenvatting en diverse tips & trucks waar leden op kunnen inspelen.

19:30 uur: Walking diner + gelegenheid tot netwerken.

21.00 uur: Einde Ondernemerspodium 2022

 

Foto: de heren Ard-Jan Hamelink, Gerrit Drenth, Cor Simons en Walter Koens in een gezellig onderling overleg tijdens het Ondernemerspodium 2021

 

Het belooft een interessant ondernemerspodium te worden met voldoende ruimte tot verbinding in een informele sfeer. U bent er toch wel bij? Leden van Business Netwerk Zeeland hebben uiteraard gratis toegang. Voor introducés (aanmelding dient door de directie van BNZ geaccordeerd te worden) is de bijdrage 75,- euro exclusief de verschuldigde btw.

 

Tot 12 oktober!

Aanmelden Ondernemerspodium Business Netwerk Zeeland op 12 oktober