Ondernemerspodium 2023 BNZ op dinsdag 31 oktober

Persoonlijke uitnodiging: Ondernemerspodium BNZ 2023 op dinsdag 31 oktober! 

 

Beste leden,

Op dinsdag 31 oktober a.s. houden we – zoals aangegeven op de groepsapp en onze website – het jaarlijkse Ondernemerspodium. Uiteraard gevolgd door een heerlijk diner vanuit Business Netwerk Zeeland. Met interessante sprekers, netwerken en heerlijk diner in het Zeeuwse Vlissingen. U bent van harte welkom.

Aanvang is om 17.00 uur met vanaf 16.30 uur de inloop. Deze editie zijn we te gast bij De Timmerfabriek aan de Zeilmaker 74, 4381 KX te Vlissingen. U kunt parkeren op het nabijgelegen parkeerterrein Parkeerplaats aan de Willem Ruysstraat/4381 NA te Vlissingen.

 

Foto 1: Florus Zwartbol van Floor Foods tijdens één van de vorige edities van het Ondernemerspodium BNZ

 

Op deze locatie wordt een mix van (Zeeuws) ondernemerschap de inzet van een interessant podium met interessante sprekers. Naast de verschillende sprekers is er voldoende gelegenheid tot interactieve discussie, stellen de nieuwe leden zich aan u voor en blijft het netwerken ook in deze editie centraal staan.

Tijdens dit Ondernemerspodium zijn er twee interessante sprekers waarbij het thema ‘Snelle groei’ centraal staat. Te gast zijn Nick Hillebrand van JEX  en Michel Kloeg van Kloeg Collection.

 

Oprichter en CEO Nick Hillebrand: ‘JEX bouwt aan slimme software en diensten voor ondernemers in de arbeidsmarkt. Met meer dan 2000 klanten binnen twee jaar en een omzet van meer dan EUR 2 miljoen per week, zijn we aardig van start en behoren we tot de snelste groeiers van Europa. Met de onlangse intreding van First Dutch als aandeelhouder bij JEX heeft Hillebrand een hoop (internationale) ervaring en een enorm netwerk naar binnen gehaald’. Kortom, het persoonlijke verhaal van ondernemerschap, groei en ontwikkeling van de inmiddels ruim 300 medewerkers.

 

Foto 2: gastspreker Nick Hillebrand (l), die onlangs First Dutch (met Peter Goedvolk rechts op de foto) binnenhaalde als investeerder.

 

Ondernemer Michel Kloeg geeft met Kloeg Collection nóg meer elan aan Zeeland. Het familiebedrijf telt inmiddels acht hotels, maar uitgebouwd is zijn gezin nog lang niet. Want groeien, dat is wat Kloeg met Kloeg Collection wil. De volgende drie openingen staan al op de agenda. ‘We financieren niet alleen via banken, maar ook via particulieren’, aldus Kloeg die een interessante ‘carierreswitch’ maakte.

 

Foto 3: Michel Kloeg met de familie en onderstaand de Timmerfabriek waar we op 31 oktober te gast zijn met BNZ

 

Over de locatie: De Timmerfabriek

De Rijksmonumentale Timmerfabriek uit 1914 is getransformeerd tot een 4-sterren hotel met Gastrobar. Er zijn 68 luxe kamers en suites en een restaurant, een bar en een terras gerealiseerd. De unieke industriële sfeer en gastronomische setting maakt slapen in Hotel de Timmerfabriek tot een bijzondere ervaring.

 

Programma Ondernemerspodium 2023 BNZ: 

 

16:30 uur: Inloop en ontvangst met welkomstdrankje en hapje

17:00 uur: Opening door BNZ en start Ondernemerspodium 2023

17:10 uur: Gastspreker 1: Nick Hillebrand. Voormalig marinier en nu CEO van een exploderend bedrijf JEX. Hij neemt ons mee in zijn doorzettingsvermogen, ondernemersgeest en zijn doel een miljardenomzet,  waarbij een beursgang niet wordt uitgesloten.

17:40 uur: Korte pauze met hapje/drankje

17:50 uur: Gastspreker 2: Michel Kloeg. Hij runde een succesvolle uitvaartonderneming, maar maakte de switch naar de horeca en bouwt aan een snelgroeiend Hotel Imperium in Zeeland.

18:20 uur: Interactieve discussie: Nederland zit op slot qua gebrek aan vakkundig personeel, bouwstop, tekort aan woningen. Hoe blijft u positief? Waar zien we bedreigingen en waar liggen de kansen? Een korte intervisie met de gastsprekers en ú als lid van BNZ

18:45 uur: Diner en voorstellen nieuwe leden

21:00 uur: Einde Ondernemerspodium 2023 BNZ

 

Aanmelden:

Het belooft een interessant ondernemerspodium te worden met voldoende ruimte tot verbinding in een informele sfeer. U bent er toch wel bij? Leden van Business Netwerk Zeeland hebben uiteraard gratis toegang voor één persoon. Voor additionele personen en/of introducés (aanmelding dient door de directie van BNZ geaccordeerd te worden) is de bijdrage 75,- euro per persoon exclusief de verschuldigde btw. U ontvangt hiervoor een factuur.

Tot 31 oktober!

Aanmelden deelname Ondernemerspodium 2023 BNZ op dinsdag 31 oktober bij De Timmerfabriek