Netwerk Bowling Challenge 2021 op maandag 27 september 2021

Netwerken, bowlen, food & drinks aan de Bergse Plas! Voor leden van Business Netwerk Rijnmond, Business Netwerk Drechtsteden, Business Netwerk Zeeland en Business Netwerk Haaglanden. Ook voor relaties & introducés (bij beschikbaarheid plaatsen)!

Na de succesvolle edities in 2018 & 2019 gaan we op maandag 27 september 2021 op weg naar de 3e editie van de ‘Netwerk Bowling Challenge’. Een gezellige en nuttige avond waarbij netwerken, bowlen, food & drinks gegoten wordt in een concept in samenwerking met onze partner Lommerrijk. In DOK99 aan de Bergse Plas in Rotterdam (adres: Straatweg 99, 3054 AB) worden partners, leden, relaties & introducés zijn van harte uitgenodigd om deze uitdaging met elkaar aan te gaan. U kunt op het parkeerterrein gratis parkeren.

 

 

Wie gaat er met de 3e Netwerk Bowling Cup 2021 vandoor op maandag 27 september 2021….?

 

 

Het wordt wederom een avond vol verbinding, sportiviteit en gezelligheid. In teams van maximaal vijf personen, wordt in een korte competitie gestreden om de Netwerk Bowling Cup 2021. U kunt hierbij eigen collega’s of relaties uitnodigen om deel te nemen aangezien de maximale deelnemerscapaciteit 150 personen bedraagt. Alles in de grote ruimte van DOK99 waar op de twaalf aanwezige bowlingbanen gestreden én genetwerkt kan worden. Uiteraard onder het genot van food & drinks.

 

 

Wilt u niet deelnemen aan het bowlen, dan is dat geen probleem. U kunt dan tóch aanwezig zijn. We zorgen ervoor dat u tijdens het bowlen zich niet hoeft te vervelen, waardoor u bestaande en nieuwe relaties ontmoet. Uiteraard kunt u uw favoriete team aanmoedigen!

Zoals u van ons gewend bent, is er voldoende gelegenheid tot netwerken. Met een heerlijk buffet en hapjes & drankjes wordt er voor de inwendige mens gezorgd.

 

Programma Netwerk Bowling Challenge 2021:

17.30-18.00 uur: ontvangst met drankje/hapje + inloop
18.00-18.15 uur: welkomstwoord BNR/BND/BNZ/BNH + Lommerrijk + uitleg avond
18.15-19.15 uur:1e ronde bowlen
19.15-19.45 uur: buffet
19.45-20.45 uur: 2e ronde bowlen
20.45-21.30 uur: prijsuitreiking + afsluitend drankje

 

Aanmeldingsvoorwaarden:

Partners (drie personen) hebben gratis deelname, premium leden (twee personen) en (kring)leden (1 persoon gratis per lid) van Business Netwerk Rijnmond/Drechtsteden/Zeeland/Haaglanden. De bijdrage voor overige leden per persoon bedraagt 55,- euro inclusief btw.

Introducés en overige relaties (bedrijven/organisaties met > vijf medewerkers) betalen 75,- euro p/p incl. btw voor deelname. Accordering van deelname alleen ná formele bevestiging per e-mail. Genoemd bedrag is inclusief btw, organisatie, het buffet, het bowlen, het welkomstdrankje, wijn/fris/bier tijdens het buffet en de entreebijdrage.

Het verschuldigde bedrag dient u vóóraf te voldoen via bankrekening IBAN NL71 INGB 0006 8547 02 t.n.v. Netwerkorganisatie Nederland B.V. Bowling 27-09-2021. U ontvangt daarna een (digitale) factuur. Tot 23 september kunt u na aanmelding kosteloos annuleren, daarna bent u de entreebijdrage verschuldigd of kunt u ter vervanging een collega afvaardigen. Bij annuleren na deze datum of no-show up wordt het verschuldigde bedrag alsnog in rekening gebracht. Als u zich aanmeldt en niet afmeldt bij verhindering, dan onthoudt u de mogelijkheid voor een andere persoon om aan het diner deel te nemen.

De directie behoudt zich het recht voor om te allen tijde aanmeldingen niet te accepteren. Bij aanmelding conformeert u zich aan de algemene voorwaarden van Business Netwerk Rijnmond.

 

Over Lommerrijk/DOK99:

Al bijna 140 jaar bezoeken Rotterdammers Lommerrijk vanwege de unieke, idyllische ligging aan de Bergse Plas in Rotterdam. Voor een Rotterdamse locatie aan het water moet u bij Lommerrijk zijn. Samen met uw zakenrelaties geniet u van het uitzicht over de Bergse Plas. Lommerrijk ligt net buiten het centrum van Rotterdam en is goed bereikbaar met de tram en trein, en de A20 en A13 liggen op vijf minuten afstand. Gratis gebruik van het parkeerterrein, net als de wifi. Meer informatie vindt u via www.lommerrijk.nl Dok 99 Rotterdam is de mooiste bowling van Nederland. Het interieur is sfeervol en warm, het scoresysteem op onze 12 volautomatische banen zijn high-tech en in de keuken werkt de chef met verse ingrediënten. De combinatie van bowlen en gezellig tafelen met elkaar is bij Dok 99 Rotterdam ideaal.

 

AANMELDEN VIA DEZE LINK! (Centraal via de site van Business Netwerk Rijnmond)

Oeps! We konden je formulier niet vinden.