SAVE THE DATE!!! Woensdag 15 mei 2024: Land van Saefthinge decor voor netwerkbijeenkomst BNZ

Dat Zeeland op diverse gebieden veel te bieden heeft, dat weten ongetwijfeld velen al. Zo ook Het Verdronken Land van Saeftinghe…..het decor voor een uitzonderlijke editie van de netwerkbijeenkomst van Business Netwerk Zeeland (BNZ) op WOENSDAG 15 mei 2024 met inloop vanaf 13.30 uur!

 

Niet zomaar een netwerkbijeenkomst, maar een bijeenkomst waar we gezamenlijk het prachtige natuurgebied het Verdronken Land van Saeftinghe verkennen met aansluitend een borrel & eten. Een activiteit waar de deelnemers met een verbindende wandeling – onder leiding van een ervaren gids – het prachtige natuurgebied nader leren kennen. ‘Het gebied is 3.580 hectare groot en is gelegen op de grens van Nederland en België, waarvan het grootste gebied in Zeeuws-Vlaanderen. Het kent een rijke historie onder invloed van de zee. Met een sportieve wandeling én daarna een gezellige en ook uitzonderlijk verblijf in Café Het Verdronken Land is een verbindende (na)middag verzekerd’, aldus Albert Besuyen en Wouterien Dees van BNZ die ernaar uitkijken.

 

 

 

Na de wandeling zijn alle deelnemers vanaf 17.00 uur te gast voor het aperitief & eten bij Café Het Verdronken Land, waar de gastvrouwen Sofie en haar moeder Gina iedereen van harte welkom heten.

 

Verzameladres Bezoekerscentrum Saefthinghe:

Emmaweg 4 | 4568 PW  Nieuw-Namen (bezoekadres Emmadorp)

 

Indicatietijden programma woensdag 15 mei 2024:

13.30-14.00 uur: verzamelen bij Bezoekerscentrum Saefthinghe

14.00-16.00 uur: wandeling Land van Saefthinge o.l.v. gids, waarna terug naar Bezoekerscentrum

16.15-17.00 uur: op naar Café Het Verdronken Land. Leden die niet deelnemen aan de wandeling kunnen zich om 17.00 uur verzamelen bij Café Het Verdronken Land voor de borrel & eten. Hiervoor dien je je wel via de website aan te melden

17.00-20.00 uur: borrel & eten bij Café Het Verdronken Land

 

 

Adres Café Het Verdronken Land

Koninginnestraat 21 | 4568 PT Emmadorp

 

NB: het Bezoekerscentrum Saefthinghe en Café Het Verdronken Land is op slechts 200 meter afstand van elkaar gelegen.

 

U kunt zich hier binnenkort voor aanmelden. U kunt dan ook aangeven of u bij het volledige programma aanwezig bent, alleen voor het wandelprogramma of alleen voor de borrel + eten.