Dineren met Directeuren op 15 februari bij Restaurant Á Table in Axel

Sfeervol netwerkdiner van Business Netwerk Zeeland in Zeeuws-Vlaamse Axel!

 

De locaties van de bijeenkomsten van Business Netwerk Zeeland (BNZ) zijn altijd bij pareltjes uit de regio. Of het nu in Schouwen-Duiveland, Beveland of Zeeuws-Vlaanderen is.  Zo óók de locatie voor een geheel nieuwe editie van ‘Dineren met Directeuren’ op woensdag 15 februari 2023 van 18.00-21.30 uur, waarbij het informeel netwerken bij BNZ weer voortgezet wordt. We zijn deze keer te gast in het Zeeuws-Vlaamse Axel, waar Edwin en Anky Herman iedereen met alle égards zullen ontvangen in hun prachtige Restaurant Á Table aan de Noordstraat 22.

 

PARKEREN: Er zijn enkele parkeerplaatsen in de straat en er is een groot parkeerterrein aan de achterkant van het restaurant (Szydlowskiplein).

 

 

U wordt vanaf 18.00 uur ontvangen met een welkomstdrankje, waarna we u een interessante netwerkavond voorschotelen bij Á Table. Selectief, strategisch netwerken op een gepaste wijze met een bijpassend diner. In samenwerking met chef-kok Edwin Herman en zijn team wordt u een gezellige, doch waardevolle avond aangeboden waarvan u met decision makers van diverse bedrijven uit de regio en daarbuiten kunt genieten. U ontvangt vooraf een deelnemerslijst van de organisatie. Na een passend aperitief wordt u tijdens een speciale proeverij volledig de gelegenheid geboden om te netwerken. Iedere gang wordt er van tafelschikking gewisseld. Tijdens de gangen zijn er twee netwerkgerelateerde intermezzo’s, waar de deelnemers nader over geïnformeerd worden. Er wordt voor u door de chef-kok een heerlijk menu (vlees, vis of vegetarisch) samengesteld.

 

 

PROGRAMMA:

 

18:00 -18:30 uur:  Inloop & welkomstdrankje

18:30 -18:40 uur:  Welkomstwoord door organisatie

18:40 -19:25 uur:  Proeverij – voorgerecht

19:25 -20:00 uur:  Intermezzo 1

20:00 -20:30 uur:  Proeverij – hoofdgerecht

20:30 -21:00 uur:  Intermezzo 2

21:00 -21:30 uur:  Proeverij – nagerecht

21:30 -22:30 uur:  Koffie, napraten en netwerken

 

 

AANMELDINGSVOORWAARDEN:

 

Het ‘Dineren met directeuren’ is speciaal opgezet voor directeuren, DGA’s en overige decision makers van bedrijven en organisaties in de regio Zeeland. Deze bijeenkomst is maximaal gereserveerd voor 60 personen. U ontvangt ná aanmelding een bevestiging tot deelname. Zonder deze bevestiging is het niet mogelijk deel te nemen.

Leden van Business Netwerk Zeeland betalen uiteraard geen bijdrage (voor één persoon). Eventuele introducés of extra personen (na akkoord directie BNZ) betalen een bijdrage van 95,- euro (exclusief btw). Genoemd bedrag is inclusief de organisatie, het diner, het welkomstdrankje, wijn/fris/bier tijdens het diner en de aanwezigheidsbijdrage.

De directie van Business Netwerk Zeeland behoudt zich het recht voor om te allen tijde aanmeldingen niet te accepteren. Bij aanmelding conformeert u zich aan de algemene voorwaarden van Business Netwerk Zeeland. Deze vindt u op onze website www.businessnetwerkzeeland.nl

 

Hopelijk tot woensdag 15 februari!

 

Aanmelden Dineren met Directeuren Business Netwerk Zeeland op woensdag 15 februari 2023 bij Restaurant Á Table te Axel