Dineren met Directeuren Business Netwerk Zeeland op 16 september in Zierikzee!

Let op: beperkte plaatsen beschikbaar…. VOL=VOL!

Op woensdag 16 september 2020 vanaf 18.00 tot 21.30 uur vindt er een nieuwe editie plaats van ‘Dineren met Directeuren’ van Business Netwerk Zeeland.  Na de zeer succesvolle pilotbijeenkomst in restaurant “Het Binnenhof” in Goes (klik HIER voor de foto’s) zijn we nu te gast in het exclusieve, Hotel-Restaurant Mondragon (Restaurant Christó), aan de Oude Haven 11 te Zierikzee.

NB: U kunt in de omgeving van het restaurant parkeren op parkeerplaats Mosselboomgaard, Hoge Molenstraat 43-33 te Zierikzee (vanaf 17.30 uur gratis).

 

 

Meer dan 300 bedrijven zijn inmiddels aangesloten bij de zusjes van Business Netwerk Zeeland en dit netwerk wordt (inter)regionaal steeds sterker. U wordt op deze unieke locatie met een welkomstdrankje ontvangen, waarna we u een interessante netwerkavond voorschotelen. Selectief, strategisch netwerken op een gepaste wijze met een bijpassend diner, alleen toegankelijk voor DGA’s en directeuren uit de regio met > vijf medewerkers in dienst.

Let op: bij aanmelding graag aangeven of uw voorkeur uitgaat naar vlees, vis of vegetarisch.

 

Foto: sfeerimpressie van het netwerkdiner van 25 november jl bij Restaurant Binnenhof te Goes

 

PROGRAMMA

In samenwerking met Hotel-Restaurant Mondragon wordt u een gezellige, doch waardevolle avond aangeboden waarvan u met decisionmakers van diverse bedrijven uit de regio en daarbuiten kunt genieten. U ontvangt vooraf een deelnemerslijst van de organisatie. Na een passend aperitief wordt u tijdens een speciale proeverij volledig de gelegenheid geboden om te netwerken. Iedere gang wordt er van tafelschikking gewisseld. Tijdens de gangen zijn er twee netwerk-gerelateerde intermezzo’s, waar de deelnemers nader over geïnformeerd worden. Er wordt voor u door de chef-kok een heerlijk menu (vlees, vis of vegetarisch) samengesteld.

Programma:

18:00 -18:30 uur:  Inloop & rondleiding door de gastheer/manager

18.30 -18.45 uur   Welkomstdrankje & hapje en kortverhaal over de rijke historie van Mondragon

18:45 -19:00 uur:  Welkomstwoord door organisatie

19:00 -19:20 uur:  Proeverij – voorgerecht

19.20-19.45 uur: Intermezzo 1

19:45 -20:15 uur: Proeverij – hoofdgerecht

20:15 -20:30 uur: Intermezzo 2

20:30 -21:00 uur: Proeverij – nagerecht

21:00 -21:30 uur: Koffie, napraten en netwerken

 

AANMELDINGSVOORWAARDEN

Het ‘Dineren met directeuren’ is speciaal opgezet voor directeuren, DGA’s en overige decisionmakers van bedrijven en organisaties in de regio Zeeland. Deze bijeenkomst is maximaal gereserveerd voor 40 personen. U ontvangt ná aanmelding een bevestiging tot deelname. Zonder deze bevestiging is het niet mogelijk deel te nemen.

Let op: deelnemers betalen voor deze bijeenkomst een all-in bedrag van € 75,00 euro per persoon. Leden van Business Netwerk Zeeland betalen uiteraard geen bijdrage. Genoemde bedragen zijn inclusief de organisatie, het diner, het welkomstdrankje, wijn/fris/bier tijdens het diner en de entreebijdrage.

Het verschuldigde bedrag dient u vóóraf te voldoen via bankrekening IBAN NL71 INGB 0006 8547 02 t.n.v. Netwerkorganisatie Nederland B.V. h.o.d.n. Business Netwerk Zeeland o.v.v. DMD 16-09-2020. U ontvangt daarna een (digitale) factuur. Tot 13-09-2020 kunt u na aanmelding kosteloos annuleren, daarna bent u de entreebijdrage verschuldigd of kunt u ter vervanging een collega directielid afvaardigen. Bij annuleren na 13-09-2020 of no-show up wordt het verschuldigde bedrag alsnog in rekening gebracht. Als u zich aanmeldt en niet afmeldt bij verhindering dan onthoudt u de mogelijkheid voor een andere persoon om aan het diner deel te nemen.

De directie van Business Netwerk Zeeland behoudt zich het recht voor om te allen tijde aanmeldingen niet te accepteren. Bij aanmelding conformeert u zich aan de algemene voorwaarden van Business Netwerk Zeeland.

 

Tot woensdag 16 september 2020!

Aanmelden DMD Business Netwerk Zeeland 16-09-2020 OFFLINE!!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.