‘Dineren met Directeuren’ bij De Kromme Watergang (2-sterren) op 25 november (onder voorbehoud)

Dit evenement is vanwege de coronasituatie onder voorbehoud gepland.

Persoonlijke uitnodiging: Dineren met Directeuren bij De Kromme Watergang

NB: op dit moment is het nog niet zeker of door de Corona-maatregelen deze bijeenkomst doorgang kan vinden. Indien dit niet het geval is, dan zal de bijeenkomst wederom verplaatst worden. De personen die zich dan hebben ingeschreven, hebben dan eerste keus qua deelname op de nieuwe datum.

LET OP: Datum onder voorbehoud

 

Beste lid,

 

Op donderdag 25 november  2021 vanaf 18.00 tot 21.30 uur vindt de vervolgbijeenkomst plaats van Business Netwerk Zeeland met het succesvolle concept van Dineren met Directeuren. Na de zeer succesvolle vorige bijeenkomsten, zijn we nu – eindelijk – te gast bij het twee-sterren Restaurant De Kromme Watergang, aan de Slijkplaat 6, 4513 AK te Hoofdplaat.

 

U wordt op deze unieke locatie met een welkomstdrankje ontvangen, waarna we u een interessante netwerkavond (volledig Corona-proof) voorschotelen. Selectief, strategisch netwerken op een gepaste wijze met een bijpassend diner, alleen toegankelijk voor DGA’s en directeuren uit de regio met > vijf medewerkers in dienst. Alleen leden van Business Netwerk Zeeland hebben recht tot deelname (1 beslissingsbevoegde per bedrijf). U kunt in de omgeving van het restaurant (gratis) parkeren.

 

U kunt zich hiervoor onderaan direct aanmelden (let op: alleen voor leden)!

 

 

CORONA-PROOF PROGRAMMA

 

In samenwerking met eigenaar & topkok Edwin Vinke wordt u een gezellige, doch waardevolle avond aangeboden waarvan u met decisionmakers van diverse bedrijven uit de regio en daarbuiten kunt genieten. U ontvangt vooraf een deelnemerslijst van de organisatie. Na een passend aperitief wordt u tijdens een speciale proeverij volledig de gelegenheid geboden om te netwerken op basis van de bestaande Corona-maatregelen.

 

Programma:

 

18:00 -18:30 uur:  Inloop & rondleiding door de gastheer/manager

18.30 -18.45 uur   Welkomstdrankje & hapje/welkomstwoord organisatie

18:45 -19:15 uur:  Proeverij – voorgerecht

19:15 -19:45 uur:  Intermezzo 1

19:45 -20:10 uur:  Proeverij – hoofdgerecht

20:10 -20:35 uur:  Intermezzo 2

20:35 -20:55 uur:  Proeverij – nagerecht

20:55 -21:30 uur:  Koffie, napraten en netwerken

 

OVER DE KROMME WATERGANG

 

Edwin Vinke (1967) is al drieëntwintig jaar patron cuisinier van De Kromme Watergang in Hoofdplaat. Het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant vertelt het verhaal van de hartstochtelijke liefde van een chef voor zijn geboortegrond, maar ook van zijn nimmer aflatende zoektocht naar zo gezond mogelijke gerechten. Het succes is Vinke niet aan komen waaien. Aan de eerste ster in 2005 gaan jaren van ploeteren vooraf, maar daarna gaat het hard. In 2008 wordt Vinke geïnaugureerd tot SVH Meesterkok. In 2011 roept Gault Millau hem uit tot chef van het jaar en ontvangt hij tevens zijn tweede Michelinster.

 

AANMELDINGSVOORWAARDEN

 

Het ‘Dineren met directeuren’ is speciaal opgezet voor directeuren, DGA’s en overige decisionmakers van bedrijven en organisaties in de regio Zeeland (één deelnemer per bedrijf). Deze bijeenkomst is maximaal gereserveerd voor 38 personen. U ontvangt ná aanmelding een bevestiging tot deelname. Zonder deze bevestiging is het niet mogelijk deel te nemen.

Let op: deelnemers betalen voor deze bijeenkomst een all-in bedrag van € 165,00 euro per persoon exclusief de verschuldigde btw. Leden van Business Netwerk Zeeland betalen uiteraard geen bijdrage (één persoon). Genoemde bedragen zijn inclusief de organisatie, het diner, het welkomstdrankje, wijn/fris/bier tijdens het diner en de entreebijdrage.

Het verschuldigde bedrag (let op: bedrag + verschuldigde btw) dient u vóóraf te voldoen via bankrekening IBAN NL71 INGB 0006 8547 02 t.n.v. Netwerkorganisatie Nederland B.V. h.o.d.n. Business Netwerk Zeeland o.v.v. DMD 26-4-2021. U ontvangt daarna een (digitale) factuur. Tot 18-04-2021 kunt u na aanmelding kosteloos annuleren, daarna bent u de entreebijdrage verschuldigd of kunt u ter vervanging een collega directielid afvaardigen. Bij annuleren na 18-04-2021 of no-show up wordt het verschuldigde bedrag alsnog in rekening gebracht. Als u zich aanmeldt en niet afmeldt bij verhindering dan onthoudt u de mogelijkheid voor een andere persoon om aan het diner deel te nemen.

De directie van Business Netwerk Zeeland behoudt zich het recht voor om te allen tijde aanmeldingen niet te accepteren. Bij aanmelding conformeert u zich aan de algemene voorwaarden van Business Netwerk Zeeland. Deze vindt u op onze website www.businessnetwerkzeeland.nl

 

 

 

 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.