Dineren met Directeuren Business Netwerk Zeeland op 16 november bij Restaurant Karel V + heerlijke stadswandeling

Sfeervol netwerkdiner van Business Netwerk Zeeland i.c.m. historische & verbindende stadswandeling in Goes!

 

Op woensdag 16 november 2022 is er weer een leuke vervolgbijeenkomst voor de leden van Business Netwerk Zeeland. We zijn te gast in de stad Goes, waar we starten met een heerlijke, historische wandeling door de stad Goes. Een soort van walking speed dating waarbij het nader kennis maken van leden met elkaar centraal staat tijdens de wandeling.

 

De wandeling wordt gevolgd door een nieuwe editie van Dineren met Directeuren bij Restaurant Karel V van Arjan Suijkerbuijk en Damien Donkersteeg aan de Turfkade 11 te Goes. U kunt parkeren op de parkeerplaats gelegen aan de Oostwal in Goes. Let op: betaald parkeren tot 18.00 uur!

 

U wordt om 15.15 uur verwacht bij Restaurant Binnenhof waarbij we na een heerlijke kop koffie om 15.30 uur starten met de historische wandeling door Goes. Om 17.00 uur arriveren we bij Karel V en ontvangen we een welkomstdrankje. Hier vindt vervolgens een nieuwe editie plaats van ‘Dineren met Directeuren’ van Business Netwerk Zeeland. U wordt op deze leuke locatie ontvangen, waarna we u een interessante netwerkavond voorschotelen bij Restaurant Karel V. Selectief, strategisch netwerken op een gepaste wijze met een bijpassend diner.

 

PROGRAMMA

In samenwerking met chef-kok Damien Donkersteeg wordt u een gezellige, doch waardevolle avond aangeboden waarvan u met decision-makers van diverse bedrijven uit de regio en daarbuiten kunt genieten. U ontvangt vooraf een deelnemerslijst van de organisatie. Tijdens een speciale proeverij wordt u volledig de gelegenheid geboden om te netwerken. Iedere gang wordt er van tafelschikking gewisseld. Tijdens de gangen zijn er twee netwerkgerelateerde intermezzo’s, waar de deelnemers nader over geïnformeerd worden. Er wordt voor u door de chef-kok een heerlijk menu (vlees, vis of vegetarisch) samengesteld. En bij Karel V is de filosofie helder: een mondiale keuken met producten van de hoogste kwaliteit!

 

 

15.15 uur:  Verzamelen bij Restaurant Binnenhof, Bocht van Guinea 6, 4461 BC Goes

15.30 uur:  Historische wandeling met de stadsgids door Goes. De historie van Goes gaat vele eeuwen terug. Met in het stadshart onder meer de monumentale Grote- of Maria Magdalenakerk, de Manhuistuin, stadspark De Veste en Slot Oostende. Even verderop vind je de schilderachtige stadshaven, met monumentale kaden en kleurrijke, 16-eeuwse pak- en woonhuizen. Voor wie meer wil weten over het verleden van Goes en de streek, is een bezoek aan Historisch Museum De Bevelanden een aanrader. Deze stadswandeling wordt begeleid door een stadsgids van ’t Gilde De Bevelanden.

17.00 uur:  Inloop en welkomstdrankje bij Restaurant Karel V

17:30 uur:  Proeverij – voorgerecht

18:00 uur:  Intermezzo 1

18:30 uur:  Proeverij – hoofdgerecht

19:00 uur:  Intermezzo 2  Welkom Nieuwe leden en ontwikkelingen

19:30 uur:  Proeverij – nagerecht

20:00 uur:  Koffie, napraten en netwerken

20:30 uur:  Einde

 

 

 

AANMELDINGSVOORWAARDEN

Het ‘Dineren met directeuren’ is speciaal opgezet voor directeuren, DGA’s en overige decision-makers van bedrijven en organisaties in de regio Zeeland. Deze bijeenkomst is maximaal gereserveerd voor 50 personen. U ontvangt ná aanmelding een bevestiging tot deelname. Zonder deze bevestiging is het niet mogelijk deel te nemen.

Let op: deelnemers betalen voor deze bijeenkomst een all-in bedrag van € 75,00 euro per persoon. Leden van Business Netwerk Zeeland betalen uiteraard geen bijdrage (één persoon per lid). Genoemde bedragen zijn inclusief de organisatie, het diner, het welkomstdrankje, wijn/fris/bier tijdens het diner en de entreebijdrage.

De directie van Business Netwerk Zeeland behoudt zich het recht voor om te allen tijde aanmeldingen niet te accepteren. Bij aanmelding conformeert u zich aan de algemene voorwaarden van Business Netwerk Zeeland. Deze vindt u op onze website www.businessnetwerkzeeland.nl

 

 

Aanmelden Dineren met Directeuren Business Netwerk Zeeland + stadswandeling op 16 november 2022