Voorjaarslunch Business Netwerk Zeeland op 15 april aan de haven in Zierikzee (inclusief AI presentatie)

 

Op maandag 15 april 2024 van 12.00-14.30 uur organiseert Business Netwerk Zeeland (BNZ) van 12.00-14.30 uur een heerlijke, uitgebreide Voorjaarsnetwerklunch 2024. Deze keer zijn we te gast in Monumentenstad Zierikzee bij de zeer gastvrije  Brasserie De Kaoie van eigenaar Jacco Klink aan de Engelse Kade 6-9, 4301 NA te Zierikzee.

 

Inclusief korte presentatie inzake AI door AI-specialist Peter Vorstenbos (CEO Lancom, onderdeel van Techone NL)

 

Het voorjaar 2024 verdient een moment om dit tijdens een heerlijke lunch met elkaar te delen. BNZ ontvangt u op deze unieke locatie aan het water in deze prachtige havenstad. Ook met ruim 500 monumenten is Zierikzee een échte monumentenstad. Neem bijvoorbeeld het Gravesteen, Burgerweeshuis, de Dikke Toren en de Lutherse Kerk. Ook zijn er in veel monumenten winkels te vinden. Kleine, lokale boetiekjes die de stad sfeervol, charmant en uniek maken.

 

 

Brasserie de Kaoie is gelegen op een van de mooiste plekjes aan de Engelse kade van deze monumentenstad Zierikzee. Het uitzicht over de haven en de sfeer in de vernieuwde brasserie maakt het een geweldige plek voor de lunch van BNZ. U kunt dichtbij het restaurant (gratis) parkeren op P1 Havenpoort.

 

NB: Regelmatig zullen we in de business lunches naast het netwerken aandacht besteden aan kennis delen over interessante ontwikkelingen binnen het ondernemerschap. Tijdens deze lunch in Zierikzee vindt er een korte presentatie plaats over één van de meest opvallende ontwikkelingen van deze tijd: Artificial Intelligence (AI). Onze relatie Peter Vorstenbos, CEO van Lancom (onderdeel van Techone NL), zal de belangrijkste tips, tricks en ontwikkelingen delen in een presentatie die vooral interactief mag zijn.

 

PROGRAMMA

 

In samenwerking met Brasserie De Kaoie wordt u een gezellige, doch waardevolle lunch aangeboden waarvan u met decision-makers van diverse bedrijven uit de regio kunt genieten.

12:00 -12:15 uur: Inloop & ontvangst met welkomstdrankje
12:15 -12.30 uur: Welkomstwoord door organisatie & Brasserie de Kaoie
12:30 -13.00 uur: Lunch op gastvrije wijze.met ruimte voor ‘pitsstops’…
13:00 -13.45 uur: Korte, interactieve presentatie AI door Peter Vorstenbos (CEO Lancom)

13.45 – 14.30 uur: Dessert, napraten en netwerken.

 

 

AANMELDINGSVOORWAARDEN

 

Deze voorjaarsnetwerklunch 2024 is exclusief opgezet voor leden van Business Netwerk Zeeland. U ontvangt ná aanmelding een bevestiging tot deelname. Zonder deze bevestiging is het niet mogelijk deel te nemen.

 

LET OP: u mag één introducé gratis meenemen. Op deze wijze heeft u de gelegenheid om een (netwerk)relatie te ontmoeten tijdens een lunch en kunt u ook deze introduceren in het netwerk van BNZ. Wel dient de directie van BNZ akkoord te geven inzake de introducé. Uw introducé dient een beslissingsbevoegde te zijn van een organisatie met > 10 medewerkers en dient de intentie te hebben om zich aan te sluiten bij het BNZ netwerk. Ook is het afhankelijk van de branche waarin de introducé actief is. U kunt uw introducé afstemmen met Albert en/of Wouterien.

 

De directie van Business Netwerk Zeeland behoudt zich het recht voor om aanmeldingen niet te accepteren. Bij aanmelding conformeert u zich aan de algemene voorwaarden van Business Netwerk Zeeland. Deze vindt u op onze website www.businessnetwerkzeeland.nl

 

Tot 15 april!

 

Aanmelden deelname Voorjaarslunch Business Netwerk Zeeland op 15 april aan de haven in Zierikzee