Bedrijfsbezoek Van Westen Mannenmode op dinsdag 12 maart 2024

Naar het aanmeld formulier!

Op dinsdag 12 maart 2024 zijn we van 17.30-21.00 uur te gast bij Van Westen Mannenmode aan het Plein 10-11 te Zaamslag.

 

Onlangs ontving Van Westen Mannenmode het Predicaat Hofleverancier.  Johan en Peter van Westen zijn de derde generatie Van Westens die zich vanuit Zaamslag met mannenmode bezighouden. Johan van Westen in het kort: ‘100 jaar geleden verhuisde ónze overgrootvader als kleermaker van Borssele naar Zaamslag. Hij begon daar een kleine kleermakerij en winkel, maar overleed op 35-jarige leeftijd. Daarna nam opa Piet het over. Hij was vooruitstrevend en creatief en verbouwde de winkel vele keren. Hij was één van de eersten die de computer gebruikte. In 1981 kwam ikzelf in de zaak en in 1988 broer Peter. Inmiddels beschikken we over de huidige winkel met een vintage sfeer, een horeca afdeling op een bijzondere plek en veel technische primeurs’.

 

Foto (vlnr): Commissaris van de Koning Han Polman, Peter van Westen, Johan van Westen en burgemeester Erik van Merrienboer bij de uitreiking van het schild Hofleverancier voor Van Westen Mannenmode

 

Inmiddels is van Westen mannenmode uitgegroeid tot de grootste mannenmodewinkel van Zeeland. ‘Het predicaat Hofleverancier is een kroon op ons werk. Wat een mooie titel en wat een eer, we glimmen van trots en zijn zeer verheugd dat we op deze dag (vrijdag 17 november jl, red.) we dit met alle betrokkenen mogen vieren. Uiteraard met een feestweek voor alle klanten’, vervolgt een trotse Johan van Westen..

 

Programma 12 maart:

17.30-18.00 uur: Inloop en ontvangst met koffie en iets lekkers

18.00-18.51 uur: Ontvangst organisatie

18.15 -19.00 uur: Presentatie Johan van Westen over Van Westen Mannen, de afgelopen 100 jaar, de modebranche en de toekomst van retail

19.00-20.00 uur: Kennis maken met Zeeuws-Vlaamse streekbieren van Barbier. Luc Weemaes laat je proeven van bijzondere bieren, samen met passende bites. Hij is een enthousiaste verteller en neemt    ons mee in de bijzondere wereld van de streekbieren (uiteraard zijn er ook andere dranken te verkrijgen).

20.00-21.00 uur: Uitgebreid netwerken en de winkel verkennen.

 

Meer weten over Van Westen Mannenmode? Ga dan naar www.vanwesten.com

 

#100jaar #zeeuwsfamiliebedrijf #zeeland #zaamslag #vanwesten #hofleverancier #businessnetwerkzeeland #bedrijfsbezoek

 

 

Aanmelden deelname Bedrijfsbezoek bij Van Westen Mannen op dinsdag 12 maart vanaf 17.30 uur