Zuid-Beveland toneel van nieuwe bijeenkomst Business Netwerk Zeeland (BNZ)

Met een afsluitende wijnproeverij en een diner wordt komende dinsdag 18 juni het eerste ‘netwerkhalfjaar’ van het jaar 2024 afgesloten. ‘Een informele bijeenkomst waarbij de verbinding aangehaald wordt en op een gezellige wijze de conclusies voor het eerste half jaar met elkaar gedeeld kunnen worden’, aldus Albert Besuyen en Wouterien Dees van BNZ.

Wouterien Dees: ‘We zijn te gast in het pittoreske Driewegen bij het zeer gastvrije Terras Nr 49 van eigenaren Erik en Laura Schneider aan de Schoondijksedijk 49, 4438 AE in Driewegen (Zuid-Beveland). Het belooft wederom een leuke bijeenkomst te worden’.

Foto: komende dinsdag belooft het weer een gezellig samenzijn te worden van de leden van Business Netwerk Zeeland

De eerste helft van het jaar wordt dus afgesloten met een gezellig en informeel ‘Dineren met Directeuren’ op een unieke locatie in de Zak van Zuid-Beveland. Gelegen aan de mooie bloemendijken van Zuid-Beveland. Er zijn géén monumenten, géén winkels en er is géén haven. Maar wél een prachtige locatie: een oase aan gezelligheid, gastvrijheid en een groep van culinaire wijnvrienden met een uit de hand gelopen hobby. Deze groep bestaande uit: Peter (vinoloog en werkt bij een wijnhandel), Frans (docent en vroeger meester-kok culinair gilde) en Antoine (interim-manager, beschikt over een internationaal wijnbrevet en is fervent inkoper tijdens trips). Zij nemen ons mee in een avond vol gezelligheid waar plezier en netwerken hand in hand gaan.

Terras Nr 49 is gelegen aan één van de bloemendijken (Schoondijksedijk 49) in het dorpje Driewegen. Parkeren kunt u gratis op het terrein, aan de dijk of bij het voetbalveld van Driewegen aan de Smitsweg 24A (postcode 4438 AH).

Voor meer informatie over dinsdag en het programma ga naar DEZE LINK!

 

 

Terug naar home