‘Dineren met Directeuren’ op woensdag 16 september in Zierikzee

Op woensdag 16 september 2020 vanaf 18.00 tot 21.30 uur vindt er een nieuwe editie plaats van ‘Dineren met Directeuren’ van Business Netwerk Zeeland.  Na de zeer succesvolle pilotbijeenkomst in restaurant “Het Binnenhof” in Goes (klik HIER voor de foto’s) zijn we nu te gast in het exclusieve, Hotel-Restaurant Mondragon (Restaurant Christó), aan de Oude Haven 11 te Zierikzee.

NB: U kunt in de omgeving van het restaurant parkeren op parkeerplaats Mosselboomgaard, Hoge Molenstraat 43-33 te Zierikzee (vanaf 17.30 uur gratis).

 

 

Meer dan 300 bedrijven zijn inmiddels aangesloten bij de zusjes van Business Netwerk Zeeland en dit netwerk wordt (inter)regionaal steeds sterker. U wordt op deze unieke locatie met een welkomstdrankje ontvangen, waarna we u een interessante netwerkavond voorschotelen. Selectief, strategisch netwerken op een gepaste wijze met een bijpassend diner, alleen toegankelijk voor DGA’s en directeuren uit de regio met > vijf medewerkers in dienst.

Let op: bij aanmelding graag aangeven of uw voorkeur uitgaat naar vlees, vis of vegetarisch.

 

Foto: sfeerimpressie van het netwerkdiner van 25 november jl bij Restaurant Binnenhof te Goes

 

PROGRAMMA

In samenwerking met Hotel-Restaurant Mondragon wordt u een gezellige, doch waardevolle avond aangeboden waarvan u met decisionmakers van diverse bedrijven uit de regio en daarbuiten kunt genieten. U ontvangt vooraf een deelnemerslijst van de organisatie. Na een passend aperitief wordt u tijdens een speciale proeverij volledig de gelegenheid geboden om te netwerken. Iedere gang wordt er van tafelschikking gewisseld. Tijdens de gangen zijn er twee netwerk-gerelateerde intermezzo’s, waar de deelnemers nader over geïnformeerd worden. Er wordt voor u door de chef-kok een heerlijk menu (vlees, vis of vegetarisch) samengesteld.

Programma:

18:00 -18:30 uur:  Inloop & rondleiding door de gastheer/manager

18.30 -18.45 uur   Welkomstdrankje & hapje en kortverhaal over de rijke historie van Mondragon

18:45 -19:00 uur:  Welkomstwoord door organisatie

19:00 -19:20 uur:  Proeverij – voorgerecht

19.20-19.45 uur: Intermezzo 1

19:45 -20:15 uur: Proeverij – hoofdgerecht

20:15 -20:30 uur: Intermezzo 2

20:30 -21:00 uur: Proeverij – nagerecht

21:00 -21:30 uur: Koffie, napraten en netwerken

Klik hier voor meer info + aanmelden!

Terug naar home