Land Rover RAC Dordrecht

Mijlweg 25
3316 BE Dordrecht

078-7200888

info@rac.nl Bekijk website

RAC is al sinds 1955 Jaguar dealer in Zuid-West Nederland en daarmee een van de oudste en grootste -zeker als het gaat om kennis en ervaring met dit bijzondere merk- Jaguar dealers van het land.

In 2016 zijn de merken Jaguar en Land Rover samengevoegd.  Het Jaguar – dealerschap van RAC is daardoor uitgebreid met Land Rover. Het officiele dealerschap van Jaguar en Land Rover van RAC² – Dordrecht is sinds 2016 gevestigd aan de Autoboulevard – Mijlweg 25 te Dordrecht.

Voor de aanschaf van een nieuwe Jaguar of Land Rover bent u van harte welkom in Dordrecht. Onze ervaren verkoopadviseurs staan klaar om u – op basis van uw wensen en behoeften – een deskundig advies te geven en u bij de aankoop te begeleiden. In bijna alle gevallen gaat het daarbij om maatwerk. Uiteraard doen we u – indien van toepassing – graag een passend (inruil)voorstel.  Voor alle details over de diverse Jaguar en Land Rover modellen en de Car Configurator verwijzen wij graag naar onze dealerwebsite RAC – Jaguar of RAC – Land Rover. Voor jonge gebruikte Jaguar en Land Rover auto’s met heel veel zekerheid is er het Approved label.  Dit label is alleen te verkrijgen bij de officiële Jaguar – Land Rover dealer.

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wil je ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Drechtsteden ontvangen,
klik dan hier