Over ons

Business Netwerk Drechtsteden is een regionaal zakenplatform met ruim 50 aangesloten bedrijven en organisaties in de regio Drechtsteden. Doelstelling is om bedrijven en organisaties met elkaar te verbinden, waardoor leadgeneration en new business voor partners en leden gegenereerd wordt.

Met het motto “als netwerken om business draait…!” streven wij naar het stimuleren van onderlinge business tussen bedrijven binnen het netwerk. Het delen van kennis en ervaring ten behoeve van economische stimulering en maatschappelijke betrokkenheid in de regio is eveneens een belangrijke doelstelling.

 

De visie van Business Netwerk Drechtsteden

De visie van Business Netwerk Drechtsteden (BND) is erop gericht om bedrijven en organisaties onderling succesvoller te laten samenwerken en binnen het netwerk van Business Netwerk Drechtsteden (BND) elkaar te ondersteunen door het delen van kennis, netwerk en kunde.

 

Onze missie

Het bevorderen van onderlinge business tussen bedrijven binnen het netwerk en het delen van en kennis en ervaring ten behoeve economische stimulering en maatschappelijke betrokkenheid in de regio Drechtsteden.

 

Doelstelling

Het creëren en onderhouden van een interactief zakenplatform voor directeuren en bestuurders ter bevordering van een regionaal en onderlinge economische stimulans. Business Netwerk Drechtsteden (BND) faciliteert een interactief zakenplatform voor bedrijven vanaf 10 medewerkers waar directeuren en bestuurders zich sterk kunnen profileren in binnen het netwerk en de regio.

Aansluiting bij Business Netwerk Drechtsteden

Van Business Netwerk Drechtsteden (BND) wordt u partner of lid.

 

BND-events

Business Netwerk Drechtsteden (BND) organiseert met regelmaat diverse business-events waar ondernemers en bestuurders elkaar kunnen ontmoeten. In een informele setting maakt u kennis met collega-ondernemers en bestuurders uit uw regio. Een interessante manier om uw relatie netwerk te vergroten en te intensiveren. Bekijk de agenda voor ons actuele programma. Business Netwerk Drechtsteden (BND) ondersteunt actief in het leggen van nieuwe contacten en het verder professionaliseren, versterken en vergroten uw zakelijk netwerk.

 

BND website en communicatie

U wilt de juiste doelgroep op de juiste manier bereiken? Uw omzet verhogen? Opvallen in de markt? Communiceren in de taal van uw klanten? Als Partner of Lid van Business Netwerk Drechtsteden (BND) heeft u deze mogelijkheid! U kunt gebruik maken van onze online communicatie-tools. Zo kunt u bijvoorbeeld nieuwsitems aanleveren voor publicatie op de website, een nieuwsbriefartikel aanleveren of zelfs een bedrijfsprofiel plaatsen. Business Netwerk Drechtsteden (BND) communiceert naar een grote, diverse zakelijke doelgroep. (regionaal bereik per maand + 10.000 zakelijk).

Bekijk hier de verschillende mogelijkheden met betrekking tot het lidmaatschap. Mocht u nog meer informatie willen neemt u dan contact met ons op. Wij horen u graag!

Marjan van Berkel BND
06-46636593

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Drechtsteden ontvangen?
klik dan hier

Partners

Bekijk hieronder een aantal van onze partners.

Ook lid worden van Business Netwerk Drechtsteden?

Vul het onderstaande formulier in, en wij nemen binnenkort contact op.