Kringen

Business Kringen

 NIEUW! Business Kring Drechtsteden

De afgelopen jaren zijn bij Business Netwerk Rijnmond drie Business Kringen gestart, waarbij maximaal twintig exclusieve partners/leden ervoor zorgen dat ze door maandelijkse sessies elkaars ambassadeur worden. Inmiddels hebben wij 2 goedlopende pro-actieve Lunchkringen en 1 ontbijtkring in de Rijnmond. Momenteel zijn we bezig met het opzetten van een Drechtsteden Business Kring.  Heeft u interesse om aan te sluiten en zo uw netwerk uit te breiden en te verdiepen, wij horen u graag! Stuur een mail naar:  info@businessnetwerkdrechtsteden.nl. 

Als partner of member van Business Netwerk Drechtsteden heeft u recht op deelname aan een van de Kringen. Een Business Kring is een speciale groep bedrijven die elkaars ambassadeur zijn en zorgen voor doorverwijzingen en aanbevelingen.

Werkwijze business kring

Eén keer per maand (10x per jaar) komt zo’n BND-Kring bij elkaar middels een ontbijtsessie, iedere keer georganiseerd door een ander bedrijf en door Business Netwerk Drechtsteden begeleid. De gastheer/vrouw krijgt vijftien minuten om te vertellen over het bedrijf, klanten en toekomstplannen. Iedereen stelt zich voor en vertelt waar hij/zij mee bezig is. Vervolgens worden concreet contacten en -warme- ingangen met elkaar besproken.

Een Business Kring bestaat uit een groep tussen de 15-20 personen (decision-makers). De bedoeling is dus om met elkaar kennis te delen en leads te genereren. Door regelmatig samen te komen en te zorgen voor wederzijdse verdieping ontstaat een teamgevoel om elkaar verder te helpen. Een Kring bestaat uit decision makers van (middel)grote bedrijven aan tafel. Dit maakt een Business Kring krachtig en effectief. Tevens zit er slechts één bedrijf per branche in een Business Kring zodat er geen concurrentie in een kring ontstaat hetgeen maakt dat er vrijelijk gesproken kan worden over opportunities. Hoewel commitment gevraagd wordt qua aanwezigheid, zit er geen dwingend karakter aan het generen van de leads.

Deelname aan een Business Kring is een bijzonder recht maar kent ook plichten. Aanwezigheid wordt verwacht en actieve deelname is gewenst. Alleen dan kan een Business Kring komen tot resultaat. Business Kring leden investeren dus tijd in elkaar om meer business te genereren door beter te weten wat andere leden nodig hebben. Ze sturen elkaar informatie en artikelen over relevante onderwerpen. Zijn referent voor elkaar en verwijzen elkaars bedrijven door. Tevens nodigen ze elkaar uit voor interessante evenementen. Waar mogelijk promoten ze elkaar in de wederzijdse nieuwsbrieven.

INFORMATIE & AANMELDEN

Wilt u structureel en strategisch met een beperkte groep uw netwerk uitdiepen en gebruik maken van elkaars kennis en mogelijkheden? Stuur dan een email naar info@businessnetwerkdrechtsteden.nl en vraag naar de voorwaarden van deelname.

Bekijk hier de verschillende mogelijkheden met betrekking tot het lidmaatschap. Mocht u nog meer informatie willen neemt u dan contact met ons op. Wij horen u graag!

Marjan van Berkel BND
06-46636593

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wil je ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Drechtsteden ontvangen,
klik dan hier

Partners

Bekijk hieronder een aantal van onze partners.

Ook lid worden van Business Netwerk Drechtsteden?

Vul het onderstaande formulier in, en wij nemen binnenkort contact op.