Drechtstad Automatisering BV

Jan Valsterweg 71

3315 LG Dordrecht

 

 

078-6307440

info@drechtstad.info Bekijk website

Digitalisering is niet meer weg te denken op de werkplek van veel medewerkers binnen een organisatie. En een moderne onderneming biedt de gedigitaliseerde data en informatie ook aan zijn klanten/afnemers. Anytime, anyplace en anywhere willen we tegenwoordig toegang hiertoe.

Een ondernemer met toekomstvisie wil en zal de digitalisering van zijn bedrijfsprocessen in zijn strategische plannen opnemen. Wat hij niet wil is tijd en aandacht moeten besteden aan de beschikbaarheid, continuïteit en veiligheid van de ingezette ICT middelen. Hiervoor wil je DAVE in dienst ! DAVE staat voor DA Virtuele Engineer. Het is ons concept voor inzet van ICT tooling, standaardisatie van processen & controles, kennis en visie die we samenbrengen in de DA Managed Services.

Zeker ook door de opkomst van Cloud toepassingen en het nieuwe werken, waarbij medewerkers niet meer gebonden zijn aan plaats en/of tijd, is een continue proactieve monitoring en dynamische uitvoering/bijsturing van de diverse security onderdelen van groot belang. Voorkomen kunnen we uiteindelijk niets, maar met DAVE borg je wel in veel grote mate de continuïteit, kwaliteit en gezamenlijke verantwoordelijkheid. De DA Managed Services van DAVE zijn beschikbaar in een drietal supportlevels

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wil je ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Drechtsteden ontvangen,
klik dan hier