Zomerlunch 2022 Business Netwerk Drechtsteden op donderdag 23 juni 2022

U wordt uitgenodigd deel te nemen aan de Zomerlunch 2022 van Business Netwerk Drechtsteden (BND) op donderdag 23 juni 2022 op het terras bij Art & Dining van Ad Janssen aan de Museumstraat 38, 3311 XP te Dordrecht. Van 12.00-14.00 uur bent u van harte welkom. Uiteraard bij mooi weer kunnen we van het mooie terras genieten.

 

Inderdaad eindelijk weer een Zomerlunch! U zult begrijpen dat we aan de regels conform eventuele, wettelijke, hygiënische voorschriften zullen voldoen. Tijdens de Zomerlunch geven we als BND een kort inzicht in de status en programmering van BND. Daarnaast zullen we als gastheren ouderwets er weer alles aan doen om te verbinden.

 

 

Deze lunch wordt in samenwerking met Art & Dining van meesterkok Ad Janssen georganiseerd. U bent van harte welkom!

 

Wanneer u met de auto komt, kunt u bij aankomst op verschillende plekken parkeren. U kunt in de directe omgeving van Art & Dining parkeren in P1 Parking Drievriendenhof / Dordrecht Centre op de Korte Kolfstraat 253. Deze parkeergarage bevindt zich op twee minuten (200 meter) lopen van het restaurant.

 

LET OP: U dient zich voor deelname aan deze Zomerlunch verplicht aan te melden via de website. U kunt zonder aanmelden NIET deelnemen aan de lunch.

Programma:

12.00 – 12.20 uur: inloop met ontvangstdrankje
12.20 – 13.15 uur: aanvang lunch, welkom organisatie + korte toelichting Art & Dining
13.15 – 14.00 uur: gelegenheid tot netwerken

 

Uiteraard is er onder het genot van diverse lunchgerechten voldoende gelegenheid om met elkaar te netwerken en van gedachten te wisselen. De bijeenkomst eindigt om 14.00 uur, zodat u nog voldoende tijd heeft om uw werkdag te vervolgen!.

 

Aanmeldingsvoorwaarden:

Na uw aanmelding hieronder ontvangt u een formele bevestiging van Business Netwerk Rijnmond. Zonder deze bevestiging is er géén toegang tot de bijeenkomst. De bijeenkomst wordt speciaal georganiseerd voor partners, leden van Business Netwerk Drechtsteden. Introducés zijn van harte welkom onder de benoemde voorwaarden. Partners van Business Netwerk Drechtsteden hebben te allen tijde voorrang bij het toekennen van de plaatsbewijzen.

 

Bij inschrijving en acceptatie zijn er voor de partners (maximaal twee personen van hetzelfde bedrijf) en members (maximaal één) géén kosten aan deze bijeenkomst verbonden. Voor overige deelnemers (introducés van bedrijven/organisaties met > vijf medewerkers) bedraagt de bijdrage € 50,00 inclusief btw per persoon (inclusief volledig verzorgde lunch).

 

Let op: na aanmelding kunt u t/m 19 juni 2022 kosteloos annuleren. Hierna vindt er géén restitutie plaats van het eventuele entreegeld. U kunt dan wel een (interne) vervanger sturen. Dit moet u wel vooraf aan de organisatie laten weten. Bij no-show up van partners en leden (terwijl u zich wel heeft aangemeld), behoudt de organisatie het recht om u € 50,00 per persoon in rekening te brengen. Dit is in verband met de kosten van de reservering. Indien u zich als partner/lid tijdig afmeldt, is dit uiteraard niet het geval.

 

Graag tot donderdag 23 juni!