Zomerlunch Business Netwerk Drechtsteden op 15 juni bij Heeren van Ambacht

U wordt uitgenodigd deel te nemen aan de Zomerlunch 2021 van Business Netwerk Drechtsteden (BND) op dinsdag 15 juni 2021 bij de Heeren van Ambacht aan de Dorpsstraat 22, 3342 BD Hendrik-Ido-Ambacht. Van 12.00-14.00 uur bent u van harte welkom. Uiteraard bij mooi weer kunnen we van het mooie terras genieten.

 

 

Inderdaad eindelijk weer een off-line bijeenkomst! U zult begrijpen dat we aan de regels conform de wettelijke hygiënische voorschriften zullen voldoen. De nieuwe ontstane situatie biedt kansen. Tijdens deze Zomerlunch geven we als BND een kort inzicht in de status en programmering van BND. Daarnaast zullen we als gastheren ouderwets er weer alles aan doen om te verbinden.

 

Deze lunch wordt in samenwerking met de Heeren van Ambacht van Marcel Baanen georganiseerd. U bent van harte welkom!

 

LET OP: U dient zich voor deelname aan deze Zomerlunch verplicht aan te melden via de website. U kunt zonder aanmelden NIET deelnemen aan de lunch.

 

 

 

Programma:

12.00 – 12.20 uur: inloop met ontvangstdrankje
12.20 – 13.15 uur: aanvang lunch, welkom organisatie + korte toelichting Heeren van Ambacht
13.15 – 14.00 uur: gelegenheid tot netwerken

Uiteraard is er onder het genot van diverse lunchgerechten voldoende gelegenheid om met elkaar te netwerken en van gedachten te wisselen. De bijeenkomst eindigt om 14.00 uur, zodat u nog voldoende tijd heeft om uw werkdag te vervolgen.

 

Aanmeldingsvoorwaarden:

Na uw aanmelding hieronder ontvangt u een formele bevestiging van Business Netwerk Rijnmond. Zonder deze bevestiging is er géén toegang tot de bijeenkomst. De bijeenkomst wordt speciaal georganiseerd voor partners, leden van Business Netwerk Drechtsteden. Introducés zijn van harte welkom onder de benoemde voorwaarden. Partners van Business Netwerk Drechtsteden hebben te allen tijde voorrang bij het toekennen van de plaatsbewijzen.

Bij inschrijving en acceptatie zijn er voor de partners (maximaal twee personen van hetzelfde bedrijf) en members (maximaal één) géén kosten aan deze bijeenkomst verbonden. Voor overige deelnemers (introducés van bedrijven/organisaties met > vijf medewerkers) bedraagt de bijdrage € 50,00 inclusief btw per persoon (inclusief volledig verzorgde lunch).

Let op: na aanmelding kunt u t/m 12 juni 2021 kosteloos annuleren. Hierna vindt er géén restitutie plaats van het eventuele entreegeld. U kunt dan wel een (interne) vervanger sturen. Dit moet u wel vooraf aan de organisatie laten weten. Bij no-show up van partners en leden (terwijl u zich wel heeft aangemeld), behoudt de organisatie het recht om u € 50,00 per persoon in rekening te brengen. Dit is in verband met de kosten van de reservering. Indien u zich als partner/lid tijdig afmeldt, is dit uiteraard niet het geval.

 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.