Zomerlunch Business Netwerk Drechtsteden op 15 juni

Naar het aanmeld formulier!

U wordt uitgenodigd deel te nemen aan de Zomerlunch van Business Netwerk Drechtsteden (BND) op maandag 15 juni bij Restaurant Le Barrage te Alblasserdam. Van 12.00-14.00 uur bent u van harte welkom aan de Dam 65 aan de Alblas. Uiteraard bij mooi weer kunnen we van het mooie terras genieten.

Inderdaad eindelijk weer een off-line bijeenkomst! U zult begrijpen dat alle regels conform de wettelijke richtlijnen en het RIVM opgevolgd worden. Er is een looproute en u wordt verzocht om aan alle hygienische voorschriften te voldoen.

De nieuwe ontstane situatie biedt kansen. Tijdens de Zomerlunch geven we als BND een kort inzicht in de status en programmering van BND. Daarnaast zullen we als gastheren ouderwets er weer alles aan doen om te verbinden. Deze lunch wordt in samenwerking met Le Barrage van Bjorn van Dijl georganiseerd. U bent van harte welkom!

LET OP: U dient zich voor deelname aan deze Zomerlunch verplicht aan te melden via de website. U kunt zonder aanmelden NIET deelnemen aan de lunch.

Programma:

12.00 – 12.20 uur: inloop met ontvangstdrankje
12.20 – 13.15 uur: aanvang lunch, welkom organisatie + korte toelichting Le Barrage
13.15 – 14.00 uur: gelegenheid tot netwerken

Uiteraard is er onder het genot van diverse lunchgerechten voldoende gelegenheid om met elkaar te netwerken en van gedachten te wisselen. De bijeenkomst eindigt om 14.00 uur, zodat u nog voldoende tijd heeft om uw werkdag te vervolgen of het weekend te starten!.

Aanmeldingsvoorwaarden:

Na uw aanmelding hieronder ontvangt u een formele bevestiging van Business Netwerk Rijnmond. Zonder deze bevestiging is er géén toegang tot de bijeenkomst. De bijeenkomst wordt speciaal georganiseerd voor partners, leden van Business Netwerk Drechtsteden. Introducés zijn van harte welkom onder de benoemde voorwaarden. Partners van Business Netwerk Drechtsteden hebben te allen tijde voorrang bij het toekennen van de plaatsbewijzen.

Bij inschrijving en acceptatie zijn er voor de partners (maximaal twee personen van hetzelfde bedrijf) en members (maximaal één) géén kosten aan deze bijeenkomst verbonden. Voor overige deelnemers (introducés van bedrijven/organisaties met > vijf medewerkers) bedraagt de bijdrage € 50,00 inclusief btw per persoon (inclusief volledig verzorgde lunch).

Let op: na aanmelding kunt u t/m 12 juni 2020 kosteloos annuleren. Hierna vindt er géén restitutie plaats van het eventuele entreegeld. U kunt dan wel een (interne) vervanger sturen. Dit moet u wel vooraf aan de organisatie laten weten. Bij no-show up van partners en leden (terwijl u zich wel heeft aangemeld), behoudt de organisatie het recht om u € 50,00 per persoon in rekening te brengen. Dit is in verband met de kosten van de reservering. Indien u zich als partner/lid tijdig afmeldt, is dit uiteraard niet het geval. U ontvangt een kwitantie/factuur.

Graag tot maandag 15 juni!

Aanmelden Ledenlunch BND 15 juni 2020 bij Le Barrage

  • dit staat hier alleen nog om de gegevens te bewaren