Netwerkbijeenkomst ‘Keukens aan de Maas’ van BND/BNR op 27 februari van 18.00-20.30 uur

Netwerken & verbinden aan de Ridderkerkse Ringdijk!

 

Op dinsdag 27 februari vindt van 18.00-20.30 het netwerkevenement ‘Keukens aan de Maas’ plaats aan de Ringdijk 524a te Ridderkerk voor alle leden van Business Netwerk Rijnmond en Business Netwerk Drechtsteden. Een ideale gelegenheid voor partners en leden van de beide netwerken om met elkaar van gedachten te wisselen en de verbindingen te versterken.

 

Keukens aan de Maas is niet zómaar ontstaan. Na maanden overleg en gewoon de mouwen op te stropen is het eindelijk zover dat de deuren van Keukens aan de Maas open gaan op 27 februari. Met aan het roer Remco& Ralph, zijn beide heren samen met Andre Klijsen en Ali Tabatabai het ondernemerschap aangegaan op het gebied van o.a. het plaatsen van keukens. ‘We zijn blij dit te delen met alle leden van het netwerk waar we al jaren met plezier aan verbonden zijn. De plannen worden uitgebreid gepresenteerd tijdens deze netwerkavond. Uiteraard wordt er zorg gedragen voor de catering waarbij volop food & drinks volop aanwezig zullen zijn. Met de zachte klanten van DJ Laurens belooft het een interessante, verbindende avond te worden.

 

 

Wilt u een introducé meenemen? Dan is dit mogelijk ná akkoord van de directie van BNR/BND. U kunt uw introducé aanmelden of mailen naar info@businessnetwerkrijnmond. Introducés dienen te voldoen aan de criteria (welke branche, beslissingsbevoegdheid én aantal medewerkers) en worden persoonlijk op de hoogte van deelname gebracht. Daarbij dient de introducé de intentie te hebben om lid te worden van BNR of BND.

 

AANMELDEN VINDT CENTRAAL PLAATS VIA DEZE LINK!