Kerstnetwerkborrel 2023 van Business Netwerk Drechtsteden op donderdag 14 december!

De kerst is alweer langzamerhand in aantocht! Daarvoor nodigt Business Netwerk Drechtsteden haar partners en leden uit voor een heerlijke Kerstnetwerkborrel 2023 op donderdag 14 december 2023 van 17.00-19.30 uur bij In de Klander Muelen aan het Statenplein 149-150, 3311 NH te Dordrecht (parkeren kan in de nabijgelegen parkeergarage Drievriendenhof).

Kenneth, Bianca en Linsey ontvangen deze dag de partners en leden van Business Netwerk Drechtsteden op gepaste wijze op het heerlijke, verwarmd terras van In de Klander Muelen. Een ideaal samenzijn om de laatste momenten van 2023 nog even met elkaar zakelijk te delen. Deze bijeenkomst wordt met heerlijke hapjes en drankjes verzorgd door het team van In de Klander Muelen.

 

Foto: ook vorig jaar was Klander Muelen gastlocatie van een gezellige kerstborrel!

Partners en leden van Business Netwerk Drechtsteden (BND) hebben gratis toegang (twee personen per partner en één persoon per lid) toegang. Hapjes en drankjes (dat wil zeggen qua drankjes het zogenaamde Hollands pakket tot 19.30 uur) zijn voor rekening van BND. Overige speciale of sterke dranken dient u zelf rechtstreeks ter plaatse af te rekenen. U ontvangt ná aanmelding een bevestiging tot deelname. Zonder deze bevestiging is het niet mogelijk deel te nemen.

 

Foto: Bianca, Linsey en Kenneth ontvangen Business Netwerk Drechtsteden op 14 december!

Tot slot: de organisatie wil graag weten in verband met de catering of u wel/niet aanwezig bent. U kunt zich vanaf half november aanmelden. Meldt u zich aan en NIET af, dan heeft BND het recht op de daarvoor gemaakte kosten bij u in rekening te brengen. De directie van Business Netwerk Drechtsteden behoudt zich het recht voor om te allen tijde aanmeldingen niet te accepteren. Bij aanmelding conformeert u zich aan de algemene voorwaarden van Business Netwerk Drechtsteden. Deze vindt u op onze website www.businessnetwerkdrechtsteden.nl

 

Kerstnetwerkborrel 2023 van Business Netwerk Drechtsteden op donderdag 14 december