Dineren met Directeuren bij Restaurant DeliCees op maandag 16 mei 2022

Op maandag 16 mei 2022 organiseert Business Netwerk Drechtsteden een nieuwe editie van ‘Dineren met Directeuren’ vanaf 18.00 uur tot 21.30 uur. Wij zijn te gast op de prachtige locatie van chef-kok Cees Timmerman van DeliCees aan de Lange Geldersekade 8, 3311 CJ te Dordrecht in het prachtige, pittoreske restaurant.

In samenwerking met eigenaar Cees Timmerman wordt u een gezellige, doch waardevolle avond aangeboden waarvan u met decisionmakers van diverse bedrijven uit de regio kunt genieten. U ontvangt vooraf een deelnemerslijst van de organisatie. Na een passend aperitief wordt u tijdens een drie gangendiner volledig de gelegenheid geboden om te netwerken. Iedere gang wordt er van tafelschikking gewisseld. Tijdens de gangen zijn er twee netwerk- intermezzo’s, waar de deelnemers nader over geïnformeerd worden. Er wordt voor u door de chef-kok een heerlijk menu (vlees of vis) samengesteld.

 

 Foto: Chef-kok Cees Timmerman ontvangt BND op 16 mei

 

PROGRAMMA

18:00 -18:30 uur: Inloop & ontvangst met prosecco en hapje
18:30 -18:45 uur: Welkomstwoord door organisatie
18:45 -19:00 uur: Voorgerecht
19:00 -19:30 uur: Intermezzo 1
19:30 -20:00 uur: Hoofdgerecht vlees/vis
20:00 -20:30 uur: Intermezzo 2
20:30 -20:45 uur: Nagerecht
20:45 -21:30 uur: Koffie, napraten en netwerken

 

Foto: de prachtige Dordtse locatie van Restaurant DeliCees

 

Het ‘Dineren met directeuren’ is speciaal opgezet voor directeuren, DGA’s en overige decisionmakers van bedrijven en organisaties in de regio Drechtsteden. Deze bijeenkomst is maximaal gereserveerd voor 40 personen. U ontvangt ná aanmelding een bevestiging tot deelname. Zonder deze bevestiging is het niet mogelijk deel te nemen.

Leden van Business Netwerk Drechtsteden hebben gratis (één persoon per lid) toegang. De bijdrage voor introducés is € 99,- euro (exclusief btw). Genoemde bedragen zijn inclusief de organisatie, het diner, het welkomstdrankje, wijn/fris/bier tijdens het diner (tot 21.30 uur) en de entreebijdrage.

Tot 12 mei kunt u na aanmelding kosteloos annuleren, daarna bent u de entreebijdrage verschuldigd of kunt u ter vervanging een collega directielid afvaardigen. Bij annuleren na deze datum of no-show up wordt het verschuldigde bedrag alsnog in rekening gebracht. Als u zich aanmeldt en niet afmeldt bij verhindering dan onthoudt u de mogelijkheid voor een andere persoon om aan het diner deel te nemen.

De directie van Business Netwerk Drechtsteden behoudt zich het recht voor om te allen tijde aanmeldingen niet te accepteren. Bij aanmelding conformeert u zich aan de algemene voorwaarden van Business Netwerk Drechtsteden. Deze vindt u op onze website www.businessnetwerkdrechtsteden.nl

 

Over DeliCees

Het zijn de delicate smaken die Cees Timmerman uit streek- en seizoengebonden producten haalt die u zullen plezieren. In zijn elegante zaak, waar retro en modern mooi blenden, wil hij verrassen: zowel op vlak van mondsensatie als qua ervaring. In het restaurant hangt een gemoedelijke sfeer en met  persoonlijke aandacht zorgen Timmerman en het team de gasten een ontspannen en gezellige avond.

 

 

Aanmelden Dineren met Directeuren bij DeliCees op maandag 16 mei 2022