‘Dineren met Directeuren’ op woensdag 24 april bij Restaurant Aan de Spuihaven

Op woensdag 24 april 2024 organiseert Business Netwerk Drechtsteden een nieuwe editie van ‘Dineren met Directeuren’ vanaf 18.00 uur tot 21.30 uur. De eerste in het nieuwe jaar, waarbij we te gast zijn bij Restaurant Aan de Spuihaven aan de Spuiboulevard 3, 3311 GM te Dordrecht.

 

Wees er snel bij, want er is beperkt plaats. Per lidmaatschap is er één plaats beschikbaar, voor de partners twee per partner. U kunt in de nabije omgeving parkeren (waaronder parkeergarage).

 

 

PROGRAMMA

 

In samenwerking met ‘Aan de Spuihaven’ wordt u een gezellige, doch waardevolle avond aangeboden waarvan u met decisionmakers van diverse bedrijven uit de regio kunt genieten. U ontvangt vooraf een deelnemerslijst van de organisatie. Na een passend aperitief wordt u tijdens een drie gangen diner volledig de gelegenheid geboden om te netwerken. Iedere gang wordt er van tafelschikking gewisseld. Tijdens de gangen zijn er twee netwerk- intermezzo’s, waar de deelnemers nader over geïnformeerd worden. Er wordt voor u door de chef-kok een heerlijk menu (vlees of vis) samengesteld:

 

18:00 -18:30 uur: Inloop & ontvangst met prosecco en hapje
18:30 -18:45 uur: Welkomstwoord door organisatie
18:45 -19:00 uur: Voorgerecht
19:00 -19:30 uur: Intermezzo 1
19:30 -20:00 uur: Hoofdgerecht vlees/vis
20:00 -20:30 uur: Intermezzo 2
20:30 -20:45 uur: Nagerecht
20:45 -21:30 uur: Koffie, napraten en netwerken

 

 

Het ‘Dineren met directeuren’ is speciaal opgezet voor directeuren, DGA’s en overige decisionmakers van bedrijven en organisaties in de regio Drechtsteden. Deze bijeenkomst is maximaal gereserveerd voor 37 personen. U ontvangt ná aanmelding een bevestiging tot deelname. Zonder deze bevestiging is het niet mogelijk deel te nemen. Tot 21 april 2024 kunt u na aanmelding kosteloos annuleren, daarna bent u de entreebijdrage verschuldigd of kunt u ter vervanging een collega directielid afvaardigen. Bij annuleren na deze datum of no-show up wordt het verschuldigde bedrag alsnog in rekening gebracht. Als u zich aanmeldt en niet afmeldt bij verhindering dan onthoudt u de mogelijkheid voor een andere persoon om aan het diner deel te nemen.

De directie van Business Netwerk Drechtsteden behoudt zich het recht voor om te allen tijde aanmeldingen niet te accepteren. Bij aanmelding conformeert u zich aan de algemene voorwaarden van Business Netwerk Drechtsteden. Deze vindt u op onze website www.businessnetwerkdrechtsteden.nl

 

Over Aan de Spuihaven:

Mede-eigenaar Patrick van Dijk heeft in 2021 ‘Restaurant Aan de Spuihaven’ geopend. Het concept van het restaurant is gericht op Fine Dining. Patrick en Roos van Dijk: ‘Wij staan bekend om het menu “Aan de Spuihaven”. Hier kun je een keuze maken uit een 4 tot 7 gangen menu van de Chef, inclusief een bijpassend wijnarrangement. Uiteraard beschikken we ook over een à la carte menu. We beschikken over een topteam met gedreven vakmensen, inclusief een Maitre Sommelier en drie ervaren koks, die de lekkerste gerechten bereiden’. Meer info vinden jullie via www.spuihaven.nl