After summer Dinner

Naar het aanmeld formulier!

 

Nagenieten van een geweldige zomer.

Dat doen we graag samen met jou!

Tijdens ons After Summer Dinner in de gezellige tuin van ‘t Bevertje.

‘t Bevertje is de plek waar je je meteen thuis voelt. De oude woning van de bouwer van het wel bekende monumentale William ‘s Place (aan de overkant van de straat) heeft de karakteristieke eigenschappen van een oude kroeg behouden. Er hangt een gezellige huiskamersfeer die wordt doorgetrokken in de fantastische tuin waar de tafels voor ons gedekt staan.

Wij nodigen je graag uit voor dit bij voorbaat geslaagde After Summer Dinner op woensdag 28 september 2022, 18.00 uur

PROGRAMMA

18:00 -18:30 uur: Inloop & ontvangst
18:30 -18:45 uur: Welkomstwoord door organisatie
18:45 -19:00 uur: Voorgerecht
19:00 -19:30 uur: Intermezzo 1
19:30 -20:00 uur: Hoofdgerecht
20:00 -20:30 uur: Intermezzo 2
20:30 -20:45 uur: Nagerecht
20:45 -21:30 uur: Koffie, napraten en netwerken

Het ‘Dineren met directeuren’ is speciaal opgezet voor directeuren, DGA’s en overige decisionmakers van bedrijven en organisaties in de regio Drechtsteden. Deze bijeenkomst is maximaal gereserveerd voor 40 personen. U ontvangt ná aanmelding een bevestiging tot deelname. Zonder deze bevestiging is het niet mogelijk deel te nemen.

Leden van Business Netwerk Drechtsteden hebben gratis (één persoon per lid) toegang. De bijdrage voor introducés is € 75,- euro (exclusief btw). Genoemde bedragen zijn inclusief de organisatie, het diner, het welkomstdrankje, wijn/fris/bier tijdens het diner (tot 21.30 uur) en de entreebijdrage.

Tot 25 sept kunt u na aanmelding kosteloos annuleren, daarna bent u de entreebijdrage verschuldigd of kunt u ter vervanging een collega directielid afvaardigen. Bij annuleren na deze datum of no-show up wordt het verschuldigde bedrag alsnog in rekening gebracht. Als u zich aanmeldt en niet afmeldt bij verhindering dan onthoudt u de mogelijkheid voor een andere persoon om aan het diner deel te nemen.

De directie van Business Netwerk Drechtsteden behoudt zich het recht voor om te allen tijde aanmeldingen niet te accepteren. Bij aanmelding conformeert u zich aan de algemene voorwaarden van Business Netwerk Drechtsteden. Deze vindt u op onze website www.businessnetwerken.nl/drechtsteden

After summer Diner