Zomerlunch 2022 Business Netwerk Drechtsteden op donderdag 23 juni 2022

Op donderdag 23 juni 2022 organiseert Business Netwerk Drechtsteden voor haar partners, relaties & leden uit voor een heerlijke Zomerlunch 2022 op het terras bij Art & Dining van Ad Janssen aan de Museumstraat 38, 3311 XP te Dordrecht. Van 12.00-14.00 uur bent u van harte welkom. Bij mooi weer vindt dit uiteraard plaats op het terras.

Ook vorig jaar konden we van een heerlijke zomerlunch genieten. Tijdens de Zomerlunch op 23 juni geven we als BND een kort inzicht in de status en programmering van BND geven voor het 2e halfjaar van 2022. Daarnaast zullen we als gastheren ouderwets er weer alles aan doen om te verbinden.

Foto: een blik op het prachtige zomerterras van Art & Dining

De Zomerlunch wordt in samenwerking met Art & Dining van meesterkok Ad Janssen georganiseerd.

LET OP: U dient zich voor deelname aan deze Zomerlunch verplicht aan te melden via de website. U kunt zonder aanmelden NIET deelnemen aan de lunch.

Aanmelden kan via DEZE LINK

Terug naar home