Schouwburg Kunstmin en Business Netwerk Drechtsteden gaan samen netwerken

De Dordtse schouwburg Kunstmin is onlangs lid geworden bij BND.

Met de prachtige locaties de Schouwburg en het Energiehuis en tienduizenden bezoekers per jaar is Kunstmin dé culturele hotspot in de regio. Directeur Jasper Damsteegt: ‘We hebben ook een eigen zakelijk netwerk, Bedrijfsvrienden, waar ondernemers elkaar ontmoeten en met hun lidmaatschap het theaterleven en de cultuur in de regio steunen. Ontzettend leuk dat Business Netwerk Drechtsteden hierbij aansluit en wij bij het netwerk van BND.’

Omdat het vanwege de coronamaatregelen nu helaas niet mogelijk is bij elkaar te komen, organiseert Bedrijfsvrienden een online wijnproeverij, samen met een ander lid van BND, Wijnhuis 167. ‘Ook de leden van BND zijn uiteraard van harte welkom’, nodigt Damsteegt uit’.

Ook thuis genieten van deze wijnproeverij? Dan kan via een livestream uitzending op donderdag 26 november a.s., met niemand minder dan wijnexperts Antoin Peeters en Ernstjan Overduin vanaf het podium van de Grote Zaal in de Schouwburg.
Damsteegt legt uit hoe het in de praktijk werkt: ‘Van tevoren leveren we de proefflesjes wijn bij u thuis af en ontvangt u per mail de link naar de livestream en verdere instructies. Alleen nog even de wijnglazen klaarzetten en u kunt, samen met uw partner, genieten van een smaakvolle avond!’

De avond wordt georganiseerd door BND-leden Kunstmin en Wijnhuis 167. Speciaal voor de leden en partners van Business Netwerk Drechtsteden hebben we een exclusieve korting van 50% op de proeverij. De normale prijs is € 49,95 (voor 2 personen), u betaalt € 24,95.

Programma Online Wijnproeverij 26 november
19.45 uur   Inloggen (instructies volgen later)
19.50 uur   Welkomstwoord door Brennus van Os van den Abeelen en Jasper Damsteegt
20.00 uur   Start wijnproeverij
22.00 uur   Einde avond

Proeft u mee? Laat graag uiterlijk 23 november weten of u erbij bent. Tip: Vergeet niet aan te geven op welk adres we de proefflesjes mogen bezorgen!

Meldt u aan via Aanmelden Online Wijnproeverij.

Terug naar home