Online Wijnproeverij met Kunstmin en Wijnhuis 167

Naar het aanmeld formulier!

Thuis genieten van een heerlijke wijnproeverij?

Schouwburg Kunstmin organiseert voor haar Bedrijfsvrienden samen met Wijnhuis 167 een coronavrije wijnproeverij via een livestream uitzending op donderdag 26 november a.s. Met niemand minder dan wijnexperts Antoin Peeters en Ernstjan Overduin, vanaf het podium van de Grote Zaal in de schouwburg. Ook de leden en partners van Business Netwerk Drechtsteden zijn van harte welkom.

 

Directeur Jasper Damsteegt van schouwburg Kunstmin legt uit hoe het in de praktijk werkt: ‘Van tevoren leveren we de proefflesjes wijn bij u thuis af en ontvangt u per mail de link naar de livestream en verdere instructies. Alleen nog even de wijnglazen klaarzetten en u kunt, samen met uw partner, genieten van een smaakvolle avond!’

De avond wordt georganiseerd door BND-leden Kunstmin en Wijnhuis 167. Speciaal voor de leden en partners van Business Netwerk Drechtsteden hebben we een exclusieve korting van 50% op de proeverij. De normale prijs is € 49,95 (voor 2 personen), u betaalt € 24,95.

 

Programma Online Wijnproeverij 26 november

19.45 uur   Inloggen (instructies volgen later)
19.50 uur   Welkomstwoord door Brennus van Os van den Abeelen en Jasper Damsteegt
20.00 uur  Start wijnproeverij
22.00 uur  Einde avond

Proeft u mee? Laat graag uiterlijk 23 november weten of u erbij bent. Tip: Vergeet niet aan te geven op welk adres we de proefflesjes mogen bezorgen!

Aanmelden - Online Wijnproeverij 26 november 2020

  • dit staat hier alleen nog om de gegevens te bewaren