Voorjaarslunch op vrijdag 11 april bij Inter Scaldis te Kruiningen

Op vrijdag 11 april 2025 van 12.00-14.30 uur zijn we met Business Netwerk Zeeland te gast voor een heerlijke, culinaire Voorjaarslunch 2025 bij Inter Scaldis aan de Zandweg 2, 4416 NA in Kruiningen. Niet zomaar een locatie, maar een restaurant met twee Michelin sterren, waarbij de eigenaren Jeroen en Sanne Achtien sinds twee jaren de scepter zwaaien. U kunt bij het restaurant (gratis) parkeren.

 

Chef-kok Jeroen Achtien verdiende zijn eerste 2 Michelinsterren in Restaurant Sens in Vitznau in Zwitserland. Hij werd door Gault&Millau uitgeroepen tot Discovery of the Year in 2019, tot Promise of the Year in 2022 en ontving daarnaast een 17/20 score in 2025. Binnen een jaar na de opening van Inter Scaldes wist hij in 2024 in één keer 2 Michelinsterren te behalen.

 

Foto: Jeroen en Sanne Achtien van Restaurant Inter Scaldis, waar BNZ op 11 april te gast is.

 

Voor Jeroen Achtien draait high cuisine om verfijnde balans. Om het vinden van harmonie, met fermentatie als extra uitdaging om ingrediënten in vernieuwde en gedurfde vorm samen te brengen. ‘We zijn blij dat we de leden van BNZ kunnen verwelkomen op 11 april en hun te mogen meenemen in een heerlijke lunch met een culinaire complexiteit van nieuwe smaken en texturen, waarbij elk element een beleving op zich is en samen versmelten tot één inspirerende symfonie’, aldus Achtien.

U wordt op deze unieke locatie met een ontvangen, waarna we u een interessante netwerklunch voorschotelen. Selectief, strategisch netwerken op een gepaste wijze met een bijpassende lunch.

 

PROGRAMMA LUNCH 11 APRIL:

 

12:00 -12:30 uur:  Inloop & rondleiding door de gastheer/manager met welkomstdrankje

12.30 -14.00 uur   Start lunch + welkomstwoord BNZ

14:00 -14:30 uur:  Afsluiting met koffie, napraten en netwerken

 

 

OVER INTER SCALDIS

 

Genieten in én met Zeeland….Stap in de wereld van Inter Scaldes in Kruiningen, gelegen tussen de Oosterschelde en de Westerschelde, in de weidse Zeeuwse polders. 2-Michelinsterrenchef Jeroen Achtien en zijn vrouw Sanne serveren een multidimensionale ervaring in restaurant Inter Scaldes, in en met Zeeland. De provincie en haar wateren zijn onlosmakelijk verbonden met het restaurant.

 

AANMELDINGSVOORWAARDEN voor 11 april:

 

U kunt zich binnenkort voor deze Voorjaarslunch aanmelden. Deze speciale Voorjaarslunch is speciaal opgezet de leden van Business Netwerk Zeeland (per bedrijf is er één inschrijving mogelijk). Deze bijeenkomst is maximaal gereserveerd voor 45 personen. U ontvangt ná aanmelding een bevestiging tot deelname. Zonder deze bevestiging is het niet mogelijk deel te nemen. Let op: deelnemers betalen voor deze lunchbijeenkomst géén bijdrage. Een eventuele (de door BNZ-geaccepteerde) introducé dient een bijdrage van € 165,00 euro exclusief btw te voldoen. Indien de introducé hierna besluit lid te worden van BNZ, dan vervalt deze bijdrage.

 

Tot 08-04-2025 kunt u na aanmelding kosteloos annuleren, daarna bent u de entreebijdrage verschuldigd of kunt u ter vervanging een collega directielid afvaardigen. Bij annuleren na 08-04-2025 of no-show up wordt het verschuldigde bedrag alsnog in rekening gebracht. Als u zich aanmeldt en niet afmeldt bij verhindering dan onthoudt u de mogelijkheid voor een andere persoon om aan het diner deel te nemen. Indien de voorjaarslunch volgeboekt is, wordt er een wachtlijst opgesteld. Leden van BNZ hebben voorrang bij inschrijven t.o.v. introducés. De directie kan besluiten om eventueel toegewezen plaatsen aan introducés alsnog aan BNZ-leden toe te wijzen.

 

De directie van Business Netwerk Zeeland behoudt zich het recht voor om te allen tijde aanmeldingen niet te accepteren. Bij aanmelding conformeert u zich aan de algemene voorwaarden van Business Netwerk Zeeland. Deze vindt u op onze website www.businessnetwerkzeeland.nl