Netwerkavond met inspiratie over fraude & de huidige arbeidsmarkt

Het was een geslaagd netwerkdiner ‘Dineren met inspireren’ van Business Netwerk Zeeland (BNZ) gisteren bij Katoen (ZAAL) te Goes. Bijna 50 leden waren afgekomen op een informeel netwerkavond, waarbij verbinding en kennisdeling bovenaan stonden.

‘Bij ong. 75% van de bedrijven wordt op een of andere wijze gefraudeerd’, aldus gast Aart Bloemheuvel die namens IRS  inging op het thema ‘fraude in je bedrijf’. De tweede gast Werner Klaassen van Randstad deelde zijn visie over de ontwikkeling van de huidige arbeidsmarkt. ‘Migratie issues zijn van alle tijden. Als mensen ‘van buiten’ eenmaal via het rechtsysteem in Nederland werkzaam mogen zijn, spelen wij daar met Randstad op in’, verduidelijkte Klaassen stellig.

Foto: collage van een geweldige netwerkavond van Business Netwerk Zeeland bij Katoen in Goes

Een avond vol verbinding, waarbij de locatie Katoen als uitstekend ervaren werd. De aftrap van Albert Besuyen en Wouterien Dees van BNZ brachten uiteindelijk de deelnemers naar de verschillende tafels, waarbij de verbindingsmotoren op volle toeren draaiden. ‘We merken dat leden het interessant vinden dat tijdens onze diners af en toe kennis gedeeld wordt. Met Aart Bloemheuvel en Werner Klaassen is dat deze editie prima gelukt’.

Na een wisseling van tafelschikking werd de informele bijeenkomst nog afgesloten met een laatste drankje, waarna Business Netwerk Zeeland weer kan terugkijken op een prima ‘Dineren met inspireren’ editie.

De volgende bijeenkomsten staan gepland op dinsdag 5 november bij Contacta (stand BNZ-lid Witte-Boussen vanaf 20.00 uur) en 12 december met een feestavond bij AutoVentura bij Rob Zwartepoorte. Kijk voor meer informatie op de website www.businessnetwerkzeeland.nl

#netwerk #business #verbinden #dinerenmetinspireren #zeeland

Business Netwerk Zeeland | Albert Besuyen | Wouterien Dees | Marjan van Berkel | Steven Corijn

Terug naar home