‘DINEREN MET INSPIREREN’ op woensdag 16 oktober

Business Netwerk Zeeland nodigt u van harte uit op woensdag 16 oktober a.s. om actief deel te nemen aan ‘DINEREN MET INSPIREREN’, een variant van het jaarlijkse Ondernemerspodium, bij ZAAL bij Katoen aan de Bleekveld 9, 4461 DD te Goes. Op deze historische locatie zijn wij te gast bij ZAAL bij Katoen. Een uniek restaurant gelegen aan het Bleekveld en met een absolute wauw factor, waar het diner bestaat uit uitsluitend versproducten gecombineerd met heerlijke wijnen!

 

Tijdens het dineren en netwerken gaat u inspiratie op doen van onze gastsprekers en kunt u actief deelnemen met vragen en/of meediscussiëren in panelvorm.

 

Een tweetal gasten met Zeeuwse roots zijn aanwezig, waaronder de eerste gast oud-rechercheur en ondernemer Aart Bloemheuvel, onlangs nog nadrukkelijk in de media met Papa Blanco, die zijn verhaal vertelt over Forensic Investigations, waarbij fraude, due dilingence en intern onderzoek centraal staan.

 

Verder maakt de tweede gast Werner Klaassen, algemeen directeur van Randstad, de ontwikkeling van de arbeidsmarkt van dichtbij mee. Ook hier gaan we in op de ontwikkeling van de arbeidsmarkt.

 

Het programma van woensdag 16 oktober ziet er indicatief als volgt uit:

 

18:00 uur: Inloop met een welkomstdrankje.

18:15 uur: Welkomstwoord door BNZ en de gastheer van ZAAL

18:30 uur: Diner, waarbij de leden kunnen netwerken

19.00 uur: Panelronde één

19.30 uur: Wisseling van plaats en voortgang diner

20:00 uur: Panelronde twee

20:30 uur: Voortgang diner en vragenvuur

21.00 uur: Netwerken

21.30 uur: Afsluiting van de avond.

 

U kunt betaald parkeren in de Parkeergarage Centrum aan de Westwal 78 in Goes of Beestenmarkt in Goes (betaald parkeren tot 18 uur).

AANMELDINGSVOORWAARDEN

Het ‘Dineren met INSPIREREN’ is speciaal opgezet voor directeuren, DGA’s en overige decision makers van bedrijven en organisaties in de regio Zeeland. Deze bijeenkomst is maximaal gereserveerd voor 50 personen. U ontvangt ná aanmelding een bevestiging tot deelname. Zonder deze bevestiging is het niet mogelijk deel te nemen.

 

Leden van Business Netwerk Zeeland (één persoon) betalen uiteraard geen bijdrage. Eventuele introducés (na akkoord directie BNZ) betalen een bijdrage van 85,- euro exclusief btw. Genoemd bedrag is inclusief de organisatie, het diner, het welkomstdrankje, wijn/fris/bier tijdens het diner en de bijdrage om aanwezig te mogen zijn.

 

De directie van Business Netwerk Zeeland behoudt zich het recht voor om te allen tijde aanmeldingen niet te accepteren. Bij aanmelding conformeert u zich aan de algemene voorwaarden van Business Netwerk Zeeland. Deze vindt u op onze website www.businessnetwerkzeeland.nl

 

Meld je nu al aan via de website van Business Netwerk Zeeland via www.businessnetwerkzeeland.nl

 

Graag tot ziens bij ‘Dineren met Inspireren’ op woensdag 16 oktober a.s.! Aanmelden kan via DEZE LINK!

Terug naar home