Restaurant KITA óók present op de Jaarlijkse golfdag 2024

Nog een paar dagen…… Op donderdag 22 augustus 2024 vindt de Jaarlijkse Golfdag plaats. Partners & (premium) leden van Business Netwerk Haaglanden, Business Netwerk Rijnmond, Business Netwerk Drechtsteden, Business Netwerk Zeeland, en Business Netwerk Rijnland strijden op de prachtige golfbaan van Crayestein Golf aan de Baanhoekweg 50, 3313 LP te Dordrecht om de diverse, prachtige prijzen en uiteraard de eer.

Ook dit jaar is het event weer in trek. Volgeboekt met de diverse deelnemers met elkaar in de strijd om de felbegeerde winst. Met VinVin Wines, L-Groep, RS Golf en Caminada Notarissen en de diverse ‘prijzenleveranciers’ is dit jaar ook weer Restaurant Kita van Barry van Wilgenburg en Bjorn van Dijl van de partij met speciale baancatering.

En dat belooft wederom voor heerlijke taferelen te zorgen. Restaurant KITA is inmiddels uitgegroeid tot een échte hot-spot uitgangslocatie in de regio. Barry van Wilgenburg: ‘Met KITA in Hendrik-Ido-Ambacht serveren we internationale gerechten, die met name geïnspireerd zijn op de Japanse keuken. We serveren originele sushirolls en sashimi, shared dining en mooie grote vis- en vleesgerechten. Het restaurant is vernoemd naar de rivier de Noord, KITA is Japans voor Noord, die langs het uitgestrekte terras van KITA stroomt’.

Foto: Ramon Schilperoord, Karen de Ryck van der Gracht, Jan Willem Dijksman en John Roozeboom tijdens de vorige editie bij de cateringbar van Restaurant KITA bij Crayestein Golf

Restaurant KITA valt onder de Willaerts Group van horeca-ondernemer Bjorn van Dijl, ook bekend van restaurants Le Barrage, Il Mercato en Urban Streetfood Bar. Niet zomaar een restaurant. Net zoals de andere restaurants, is KITA ingericht met zeer veel aandacht voor het interieur. Van Wilgenburg: ‘Het gehele restaurant ademt een metropolitische sfeer en de bar lonkt om een gin tonic of cocktail aan te drinken. Met een indrukwekkende menukaart met de nadruk op de Japanse keuken, maar dat is zeker niet het enige land wat je voorbij ziet komen. Op de menukaart staan veel gerechten om te delen. Daarbij hebben we een uitgebreide wijnkaart, dus zit je voor een middag of avond bij KITA geramd’.

Van Wilgenburg is graag onderdeel van de Golfdag. ‘We kennen het netwerk uiteraard goed en we zijn graag wederom actief met heerlijke catering op de baan. We vinden het ook ontspannend, maar vooral ook uitstekend voor de verbinding met ondernemers’.

Meer weten over Restaurant KITA?

Restaurant KITA | De Noordkade 4 | 3341 SZ  Hendrik-Ido-Ambacht | www.restaurantkita.nl

Op naar komende donderdag 22 augustus, de Golfdag 2024…….

#netwerk #golfen #verbinden #businessnetwerken #crayestein

Terug naar home