Geslaagd informeel samenzijn Business Netwerk Zeeland in Driewegen

‘Het leuke aan Business Netwerk Zeeland (BNZ) is het ongedwongen netwerken met gelijkgestemden vanuit diverse branches’, aldus Gerbrand Verton van YourSurprise. Nieuw lid Jochanan Bax: ‘Veel verhalen gehoord en eigenlijk in Zeeland was ik nog niet bij een business club aangesloten, nu dus bij BNZ en dat bevalt mij prima’. Joan Weststrate prees de leuke, diverse locaties van de bijeenkomst: ‘Het zijn vaak locaties waar ik nog niet geweest ben en in combinatie met het informele gezelschap, ben ik graag onderdeel van BNZ’.

Samen met Verton, Bax en Weststrate kwamen ruim 35 leden afgelopen dinsdag 18 juni bij Terras Nr 49 in het Zuidbevelandse Driewege samen om informeel met elkaar hun kennis, ontwikkeling en netwerk te delen. Met uitstekend gastheerschap van Erik en Laura Schneider van Terras Nr. 49. Albert Besuyen en Wouterien Dees van BNZ sloten op deze wijze het eerste netwerkdeel van 2024 af. Het bleek wederom een geslaagd samenzijn.

Foto: een collage van de bijeenkomst van Business Netwerk Zeeland afgelopen dinsdag

Besuyen is tevreden over het eerste gedeelte van 2024: ‘We groeien op een selectieve manier met ons netwerk. Met deze laatste, informele editie sluiten we gezellig af op een unieke locatie in de Zak van Zuid-Beveland. De aanwezigen ervaarden een oase aan gastvrijheid en waren deelnemer aan een wijnproeverij met daarbij gecombineerd met diverse ‘walking dinner-achtige’ gerechten culinair aan de hand meegenomen werden. En dat viel in de smaak’.

Op naar de volgende samenkomst. Op donderdag 22 augustus 2024 vindt de jaarlijkse golfdag plaats. Alle gegevens zijn te vinden op de website www.businessnetwerkzeeland.nl

Wilt u ook deelnemen aan Business Netwerk Zeeland? Vraag dan het lidmaatschap aan via een email naar info@businessnetwerkzeeland.nl

#netwerk #business #verbinden #informeel #zeeland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

‘Het leuke aan Business Netwerk Zeeland (BNZ) is het ongedwongen netwerken met gelijkgestemden’, aldus Gerbrand Verton van YourSurpise. Nieuw lid Jochanan Bax: ‘Veel verhalen gehoord en eigenlijk in Zeeland was ik nog niet bij een business club aangesloten, nu dus bij BNZ en dat bevalt mij prima’. Samen met Verton en Bax kwamen ruim 35 leden afgelopen dinsdag 18 juni bij Terras Nr 49 in het Zuidbevelandse Driewege samen om informeel met elkaar hun kennis, ontwikkeling en netwerk te delen. Met uitstekend gastheerschap van Erik en Laura Schneider…

Albert Besuyen en Wouterien Dees van BNZ sloten op deze wijze het eerste netwerkdeel van 2024 af. Besuyen is tevreden over het eerste gedeelte van 2024: ‘We groeien op een selectieve manier met ons netwerk. Met deze laatste, informele editie sluiten we gezellig af op een unieke locatie in de Zak van Zuid-Beveland. De aanwezigen vonden het een oase aan gezelligheid, gastvrijheid en we waren getuigen van een groep van culinaire wijnvrienden met een uit de hand gelopen hobby. Zij namen ons mee in een avond vol gezelligheid waar plezier en netwerken hand in hand gingen. En dat is waar we het voor doen’.

Op naar de volgende samenkomst. Op donderdag 22 augustus 2024 vindt de jaarlijkse golfdag plaats. Alle gegevens vind je op de website www.businessnetwerkzeeland.nl

Wilt u ook deelnemen aan Business Netwerk Zeeland? Vraag dan het lidmaatschap aan via een email naar info@businessnetwerkzeeland.nl

#netwerk #business #verbinden #informeel #zeeland

 

 

 

 

Terug naar home