Natuurgebied Verdronken Land van Saeftinghe prachtig decor bijeenkomst BNZ

Met een speciale bijeenkomst in een speciaal gebied toog Business Netwerk Zeeland (BNZ) afgelopen woensdag af naar het Verdronken Land van Saeftinghe. Voor vele mensen een ware openbaring. ‘Wat een beleving. Uiteraard moet je van de natuur houden, maar de wandeling was erg leuk, interessant én verbindend’, aldus Wouterien Dees van BNZ.

Het bleek dus niet zomaar een netwerkbijeenkomst, maar een bijeenkomst waar gezamenlijk het prachtige natuurgebied het Verdronken Land van Saeftinghe verkend werd met aansluitend een borrel & eten. ‘De ervaring van de gids bleek een verbindende werking te hebben en het was dus zeer interessant om op deze wijze dit gebied te leren kennen’, aldus Rene de Koster. Renee Bron bleek een ware natuurliefhebster te zijn, waarbij haar kennis over het gebied een welkome aanvulling was. Voor Niels Blokland bleek het een speciale wijze te zijn om dergelijk gebied te leren kennen. ‘Toch kennen relatief weinig mensen dit gebied als ik het rondvraag, maar het was een zeer geslaagd samenzijn op deze manier’. Ook Ad den Dekker kon zich daarbij aansluiten.

Foto: collage van de BNZ-bijeenkomst afgelopen woensdag bij het Verdronken Land van Saeftinghe

Een activiteit dus waar de deelnemers met een verbindende wandeling – onder leiding van een ervaren gids – het prachtige natuurgebied nader leerden kennen. ‘Het gebied is 3.580 hectare groot en is gelegen op de grens van Nederland en België, waarvan het grootste gebied in Zeeuws-Vlaanderen. Het kent een rijke historie onder invloed van de zee.

Na de sportieve wandeling waren alle deelnemers te gast voor het aperitief & eten bij Café Het Verdronken Land, waar de gastvrouwen Sofie en haar moeder Gina iedereen van harte welkom heetten. ‘Al met al een verbindende (na)middag’, aldus Albert Besuyen en Wouterien Dees van BNZ die alweer uitkijken naar het volgende evenement van BNZ waar het netwerk op dinsdag 18 juni te gast is in de zak van Zuid-Beveland.

Meer weten over Business Netwerk Zeeland? Ga dan naar www.businessnetwerkzeeland.nl of neem contact op met Albert Besuyen of Wouterien Dees. Mailen kan naar info@businessnetwerkzeeland.nl

 

Terug naar home