Geslaagde voorjaarslunch in Zierikzee

Terwijl buiten de storm en regen tegen de gevels van Brasserie de Kaoie kletterde, werden binnen de leden van Business netwerk Zeeland (BNZ) warm onthaald. Omringd door de heerlijke geuren uit de keuken door gastheer Jacco Klink, heette gastvrouw Priscilla, Wouterien Dees, Marjan van Berkel en Albert Besuyen van BNZ  iedereen van harte welkom op deze prachtige locatie aan het water in de mooie monumentenstad Zierikzee. Aan de hand van een tafelschikking, zocht iedereen naar zijn of haar plaats aan de tafels en het was direct positief rumoerig.

Meer dan 40 leden heetten de nieuwe leden Renee Bron (Zeelenberg Architectuur), Rob Zwartepoorte (Auto Ventura), Kees van Iwaarden (Schildersbedrijf van Iwaarden), Jochanan Bax(Bax-Music)  en Erik van Houte (Van Houte interieurgroep) van harte welkom bij Business Netwerk Zeeland. ‘We zijn blij dat BNZ stapsgewijs op kwalitatieve wijze groeit. Daarbij blijven selectief bij de toetreding van nieuwe bedrijven’, aldus Albert Besuyen van BNZ.

Foto: een collage van een geslaagde voorjaarslunch van afgelopen maandag 15 april in Zierikzee

Na het heerlijke voorgerecht werd er van plaats gewisseld, zodat iedereen kon kennismaken met andere tafelgenoten.  Gastsprekers Rob de Zwart en Peter Vorstenbos  van TechoneNL gaven een interessante presentatie/uitleg  over AI. Inmiddels al niet meer weg te denken in ons bestaan gaven de heren een insteek over wat het onderwerp in de toekomst, zou kunnen gaan betekenen.  Een inspirerend onderwerp wat leidde tot veel vragen en reacties vanuit de leden.

Eelco Hofman van Hofman Productions regelde de perfect, werkende techniek om de presentatie mogelijk te maken. Na het hoofdgerecht werden de leden over de agenda van de rest van het jaar. Met wat nog wat huishoudelijke informatie, was de conclusie dat lunch geslaagd was, waarbij vanaf heden Brasserie de Kaoie als toplocatie voor de leden vermeld staat.

Meer weten over Brasserie De Kaoie? Ga naar www.brasseriedekaoie.nl

Bekijk hier de fotogalerij

Terug naar home