Business Netwerk Zeeland te gast bij ‘De Kaoie’ in Zierikzee op 15 april

Op maandag 15 april is Business Netwerk Zeeland (BNZ) te gast bij ‘Brasserie de Kaoie’ in Zierikzee. Met een netwerklunch, waar naast het netwerken aandacht besteed wordt aan het onderwerp AI, via een presentatie van Peter Vorstenbos en Rob de Zwart namens Techone NL, zal de maag gevuld worden met heerlijke gerechten van het restaurant van de eigenaren Jacco en Priscilla Klink.

‘We bevinden ons op één van de mooiste plekjes van onze monumentenstad Zierikzee. Het uitzicht over de haven en de sfeer in de vernieuwde brasserie maakt het een geweldige plek voor een heerlijke lunch, borrel of diner. En daar wordt dan ook flink gebruik van gemaakt’, aldus een trotse Jacco Klink.

Foto: gastheer Jacco Klink en gastvrouw Priscilla Klink van Brasserie de Kaoie

Dat de combinatie van verrassende gerechten en persoonlijke aandacht het grootste belang is voor Brasserie de Kaoie is een mooi gegeven. Althans dat vinden Albert Besuyen en Wouterien Dees van BNZ. ‘Onze bijeenkomsten geven onze leden de gelegenheid om elkaar persoonlijk te ontmoeten en met elkaar van gedachten te wisselen. Daarnaast proberen we ook kennis te delen, wanneer dit mogelijk is. Deze keer gaat het over het thema AI, wat voor vele ondernemers nog een beetje ver van mijn bed show is. Maar het delen van kennis en kennissen staan centraal in ons netwerk’.

Leden van BNZ kunnen zich nog via de website van BNZ aanmelden: www.businessnetwerkzeeland.nl

Wilt u meer weten over Brasserie de Kaoie? Ga dan naar www.dekaoie.nl

Brasserie de Kaoie
Engelse Kade 6-9
4301 NA Zierikzee
0111-420400
info@dekaoie.nl

 

Terug naar home