Zeelenberg Architectuur sluit aan bij Business Netwerk Zeeland

‘Als meisje van het platteland een voormalig mijngebied in België mogen omtoveren naar een aantrekkelijke belevingswereld van bos en meer. Of gevraagd worden een ontwerp te maken voor een barrière-eiland van 500 hectare met nieuwe natuur en recreatieve voorzieningen voor de Colombiaanse kust. Dát zijn voor ons uitdagende projecten’, aldus een trotse Renée Bron van Zeelenberg Architectuur die vanaf heden is aangesloten bij Business Netwerk Zeeland (BNZ). Welkom!

Zélf onderneemt Bron samen met haar man Jan-Paul Bron al jaren met het bijzondere Zeelenberg Architectuur dat al ruim 45 jaar gevestigd is in Ouddorp. Renée Bron hierover: ‘We werken samen met ons enthousiaste team aan projecten in wonen, werken en recreatie. Dat gebeurt in Nederland, over de landsgrenzen en zelfs dus aan de andere kant van de oceaan’.

Het enthousiasme over architectuur steekt Bron niet onder stoelen of banken. ‘Architectuur betekent voor ons méér dan ontwerpen of vormgeven. We hebben twee troefkaarten die ons anders maken en zo ver hebben gebracht. De eerste troefkaart is dat we een eigen projectfilosofie hebben uitgedacht en verwerkt in een objectief toetsingsinstrument én een applicatie in samenwerking met studenten van de Hogeschool Zeeland. Dat levert vernieuwende woon- werk en recreatieconcepten op’, legt Bron uit.

Foto: Wouterien Dees (r) van BNZ verwelkomt Renée Bron van Zeelenberg Architectuur als nieuw lid

Bron vervolgt: ‘De diepgaande kennis van het totale proces dat bij een planontwikkeling komt kijken, is een tweede troef van ons bureau. Naast planconcepten, stedenbouwkundige- en landschapsplannen, maken wij haalbaarheidsstudies, exploitatieopzetten en dragen bij aan marketingconcepten. We regelen het vergunningstraject, maken lichtplannen en verzorgen de esthetische begeleiding met financiële verantwoording. Dat maakt ons onderscheidend’.

Tot slot is het leuk om Renée Bron tijdens één van de komende bijeenkomsten te ontmoeten. ‘Ik kan niet wachten om mijn kennis en netwerk te delen en de andere leden van BNZ te ontmoeten. Altijd leuk om inspirerende verhalen te horen en bedrijven te leren kennen’, verduidelijkt Renée Bron tegen Wouterien Dees van BNZ over haar toetreding tot het netwerk van BNZ.

Meer weten over Zeelenberg Architectuur? Ga dan naar www.zeelenbergarchitectuur.nl of neem direct contact op met Renée Bron.

Zeelenberg Architectuur | Ouddorpse Haven 3 | 3253 LM Ouddorp | E-mail: info@zeelenbergarchitectuur.nl

Terug naar home