Gezellige en verbindende entourage tijdens Dineren met Directeuren in Axel

De leden van Business Netwerk Zeeland (BNZ) hadden woensdagavond wederom een gezellig samenzijn met een editie van Dineren met Directeuren bij Restaurant A Table in Axel. Edwin Herman en zijn team hadden wederom een heerlijk menu samengesteld gecombineerd met een ouderwetse, prettige gastvrijheid. Een mooi decor met anekdotes, ontwikkelingen, meningen, pitches en nieuwtjes van de leden zelf met coördinatie door Wouterien Dees en Albert Besuyen van BNZ.

Dat lid Ad den Dekker zijn carriere als slagwerkdocent inruilde voor bouwondernemer was nog niet bij iedereen bekend. ‘Hoewel als DGA nog actief, is de dagelijkse leiding van Bouwgroep Peters in handen van een driekoppige directie en dat werkt voor mij prima’, aldus de ondernemer die het bedrijf nog in voldoende interessante trajecten ziet ontwikkelen. ‘In ontwikkeling’ noemde Niels Blokland van Equipe Adviseurs ook de nieuwe omgevingswet. ‘Deze wordt voor vele bedrijven en organisaties (en gemeenten) een fikse uitdaging’. De weg die Verena Jongepier heeft afgelegd met Ecommit is bewonderenswaardig: ‘Een start van een heel nieuw pad met inmiddels 24 teamleden’. Joan Westraete zet als nieuwe doelstelling voor 2024 dit jaar niet veel hoger in. ‘Gewoon normaal doorgroeien en allereerst goed zorgen voor je bestaande klanten. Groei is lastig in het kader van personeel en de arbeidsmarkt’, aldus de ondernemer die met Techno West Services flink aan de weg timmert. Frido Modderkolk herkende zich en benoemde daarbij de ontwikkelingen in de automotive branche: ‘Veel ontwikkelingen dus zaak om daar als ondernemer op te anticiperen’.

Foto: collage van de geslaagde ‘Dineren met Directeuren’ bij Restaurant À Table in Axel

De jeugdige ondernemers Luc de Korte en Remco Scheele vertegenwoordigen een enthousiaste, nieuwe generatie ondernemrschap, waardoor hun aanwezigheid een positieve impact heeft op de gehele groep. ‘Het ondernemerschap ligt ons goed en is ons met de paplepel ingegoten’, aldus De Korte die de drijvende kracht is achter Beekman Watersport. Coby Verschelling van HR Expats benoemde de uitdagingen binnen de expatwereld en Arjan van de Velde van de Rabobank voelde zich thuis tussen de ondernemers. ‘Belangrijk voor ons als bank om bij dergelijke bijeenkomsten aanwezig te zijn’.

Willem Verton nam de aanwezigen nog even mee in de ontwikkelingen van Omoda, waarna Wilco Sinke van de Sinkegroep zijn plannen voor de komende jaren deelde. Ook John Timmerman benoemde zijn nieuwe activiteiten en Joyce Witte gaf haar insteek over Witte-Boussen. Zo kwam ieder ‘aan de beurt’ tussen de heerlijke gerechten van Restaurant A Table. Met een laatste nadronk werd aan de bar de geslaagde avond afgesloten.

Op naar 12 maart naar het BNZ Bedrijfsbezoek bij Van Westen Mannenmode in Zaamslag.

#netwerken #business #verbinden #netwerkdiner #zeeland #ondernemers

Terug naar home